URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Enxampada a Kiko Rivera en ple directe a 'Viva la vida'

El DJ va anar al plató de 'Viva la vida' per presentar el seu nou senzill 'Tuboescape'

Kiko Rivera presenta 'Tuboescape' a 'Viva la vida'
Kiko Rivera va cantar en 'playback' | TELECINCO

Kiko Rivera va ser el convidat d’aquest darrer diumenge a ‘Viva la vida’ i va deixar-se a ell mateix en evidència una vegada més. El motiu de la seva entrevista era la presentació del seu nou ‘single’ ‘Tuboescape’, en col·laboració amb Henry Méndez i El Nachy, encara que també va aprofitar la seva visita per parlar d’assumptes de la seva vida privada com la mort de la seva sogra i el seu passat d'addicció a les drogues.

Només entrar al plató deTelecinco, el fill de la Pantoja ja va voler posar el ritme a la tarda ballant la seva cançó i ensenyant la coreografia corresponent a la resta de col·laboradors, inclosos la seva dona, Irene Rosales, que es trobava al plató.

Una hora després i una vegada acabada l’entrevista, el DJ es va disposar a fer la seva esperada actuació, i la va ‘cantar’ amb els seus dos acompanyants però en un descarat playback, que no va passar desapercebut a l’audiència, provocant bastant vergonya als espectadors.

El ‘subidón’ de Kiko Rivera va ser tal durant l'actuació, que va fer aixecar els col·laboradors perquè l’acompanyessin a cantar i ballar, encara que no tots van estar receptius a les seves demandes, ja que es va trobar a un Kiko Matamoros molt recelós i sense cap mínima intenció d’aixecar-se de la seva butaca. Per la seva banda, Suso sí que va decidir aixecar-se i marcar-se un ball i també Irene Rosales es va animar, com no podria ser d’una altra manera.

També et pot interessar...

 
 

Comentaris

envia el comentari