Kiko Rivera confessa l'error més greu de la seva vida

El fill d'Isabel Pantoja ho ha explicat tot al programa 'Viva la vida'

Kiko Rivera

Kiko Rivera pot arribar a cobrar fins a 9.000 euros per concert | Instagram

Kiko Rivera ha passat uns anys difícils. Malgrat que la seva joventut i la seva aparença de felicitat, el cert és el que fill d'Isabel Pantoja ha hagut de madurar en un entorn que, de ben segur, ara no tornaria a elegir. 

Kiko va voler explicar la trajectòria més tèrbola de la seva vida aquest passat diumenge al programa 'Viva la vida' de Telecinco, en el qual, treballa la seva dona Irene Rosales. Tot i que no va explicar res que el públic no sabés, el dj si que es va sincerar com poques vegades ho havia fet abans. En aquest sentit, Kiko va assegurar a la presentadora que l'error més gran de la seva vida va ser entrar en el món de les drogues.

Un error que arrossegarà tota la vida

Sense dubtar ni un moment, Kiko va admetre que el seu problema amb les addiccions va ser un error que arrossegarà tota la vida i que, tant de bo, no hagués provat mai. Això no obstant, el fill de la Pantoja va voler destacar el suport i l'ajuda de la seva dona, així com de totes les persones de la seva família que el van ajudar per a poder sortir del pou en el qual es va veure immers.

Per aquest motiu, Kiko va voler dedicar-li unes boniques paraules a Irene, de la qual, va dir que: «És bona mare, bona amiga, bona filla i, a més a més, està bona». Però ell no va ser l'únic que va regalar bones paraules a la dona que estima, ja que ella també va voler aprofitar l'ocasió per agrair-li tot el seu suport en aquests moments tan difícils per a ella després de la mort de la seva mare.

Les boniques paraules d'Irene

«Estic enfadada amb el món, però ho pago amb ell... Ell està amb mi sempre, és un suport meravellós», va dir Irene. Davant aquesta declaració mútua de sentiments, la presentadora no va tenir res més a dir que: «Això és amor!». Finalment, Kiko també va deixar clar que la relació amb la seva germana Chabelita ha millorat després que aquesta viatgés des de Londres per a donar el condol a Irene i que, de tots els seus germans, amb qui manté una millor relació és amb Cayetano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi vida no es perfecta pero tiene momentos maravillosos.... Comenzamos la promo de #tuboescape #kikorivera #2020

Una publicación compartida por Kiko Rivera (@riverakiko) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari