Preocupació pel missatge d'Irene Rosales dirigit a Kiko Rivera

La parella no està travessant el seu millor moment, a causa del rumors d'infidelitat per part del DJ

La parella del Dj no està travessant el seu millor moment
La parella del Dj no està travessant el seu millor moment | CatalunyaDiari

 

L’any 2020 no els ha dut gaires novetats a la parella formada per Kiko Rivera i Irene Rosales, que l’han començat tal com el van deixar, immersos en un complicat moment sentimental, i en el focus mediàtic pels continus rumors d’infidelitat del fill de la Pantoja.

Va ser a finals del 2019 quan es va filtrar una possible infidelitat del DJ amb la concursant de ‘realities’ Sofía Suescun, encara que ell es va encarregar de desmentir-ho, i sembla que entre Irene Rosales i el fill de la Pantoja, tot va seguir amb normalitat. Ara però, tornen a sortir més rumors sobre possibles infidelitats amb les últimes revelacions del programa d’Ana Rosa, en què sortia a la llum que el DJ se n’hauria anat després d’una actuació a l’habitació de l’hotel acompanyat d’una noia rossa.

 

Irene Rosales i el gest que ho podria canviar tot

Irene Rosales, per la seva banda, i tal com comentava a ‘Viva la vida’, programa en què col·labora, es mostrava del tot confiada i segura amb les paraules del seu marit, assegurant que tot està parlat i que no hi ha tal crisi sentimental.

La seva última publicació a Instagram però, ha resultat ser un pèl enigmàtica, ja que ha acompanyat una imatge de les que sol publicar, amb una frase emotiva que podria tenir doble interpretació: «El més valuós no és el que tens a la vida, sinó a qui tens a la vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Lo más valioso no es lo que tienes en la vida, sino a quien tienes en la vida"

Una publicación compartida de Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) el

Han estat molts els seguidors d’Irene que davant d’aquesta publicació s’han preguntat si Irene estava llançant un missatge velat al seu marit, en referència al delicat moment que estaven travessant com a parella; per la seva banda, Kiko li responia la publicació amb un cor.

 

La parella, en una entrevista amb Bertín Osborne la setmana passada, semblava molt ben avinguda i del tot idíl·lica, així que de moment, haurem d’esperar per saber si tot és de cara a la galeria o si de veritat entre ells hi ha una crisi sentimental.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari