Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Corcusants d''OT 2020' durant la primera gala

La imatge de la catalana Ariadna d''OT 2020' que ha revolucionat la xarxa

Arrossega afonia des del càsting

Concursants d'Operación Triunfo 2020' a l'acadèmia
Ariadna, concursant d''OT 2020', portava mascareta | Catalunya Diari

'Operación Triunfo 2020' ha arrencat motors i els concursants ja són dins de l'acadèmia. Tot és novetat per als 16 joves que s'enfronten a aquesta nova edició del mític programa de talent musical: instal·lacions, rutines, professors... I els fans d'OT han seguit de prop aquest primer tastet de la seva nova experiència al canal 24 hores de Youtube, que aquest dilluns ja acumulava prop de 50.000 persones connectades a les 16.00 hores de la tarda.

Amb l'arrencada del programa arrenquen també els favoritismes, suports i crítiques dels seguidors d'OT i un detall de la catalana Ariadna ha fet saltar les alarmes. La concursant apareixia amb una mascareta  que, aparentment, l'ajudava a respirar. La imatge no tardava a generar reaccions a la xarxa.

«El drama de la noia afònica»

Ariadna s'ha estrenat a 'Operación Triunfo' amb un hàndicap: està afònica. Així ho comunicava el jurat durant la primera gala d'aquest diumenge. Tres dies preparant la seva actuació deixaven la concursant sense veu, fet que generava tota mena de crítiques. «Pot una concursant tenir problemes el primer dia i ser acceptada?», han qüestionat alguns usuaris. Creuen que hauria estat més oportú optar per un altre aspirant sense problemes vocals. Altres, però, han mostrat suport a la jove.

Ariadna, una barcelonina, concretament de Sant Joan Despí, de 18 anys, havia estudiat maquillatge abans que la música es convertís en el seu pla de vida. La jove ja ha gravat algun tema propi i ara viu un altre gran somni que, malauradament, comença amb la seva afonia al focus d'atenció

 

També et pot interessar...