YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran decepció que ha destrossat Leticia Sabater

La cantant ha estat víctima d'un engany amorós

Leticia Sabater és una muntanya russa de sentiments i així ho ha demostrat, un cop més, en la seva última aparició al programa de Telecinco 'Sábado Deluxe'. La cantant es mostrava enfonsada i molt dolguda després que la seva història d'amor hagi acabat. Sabater feia nou anys que no s'enamorava i ara que ho havia fet s'ha vist obligada a posar-hi punt final.

En el programa d'aquest dissabte a la nit, va explicar que només feia tres dies que havia trencat amb la seva parella, un empresari que viu a Lanzarote, després que aquest li confessés que estava casat. La cantant va confessar a Jorge Javier Vázquez que està «enamorada fins a les entranyes» però que la seva exparella, un noi hindú anomenat Terek, l'havia enganyat dient que estava separat.

Els va unir la 'Salchipapa'

A tots dos els va unir la famosa cançó de Sabater 'Salchipapa'. Es van conèixer a través de Messenger perquè la filla de l'empresari és molt fan de la cançó i ell la volia contractar perquè actués a la festa privada que celebrava amb motiu de l'aniversari de la nena. Un contracte que no es va tirar endavant. No obstant això, el destí va fer que es retrobessin una nit on es van enamorar. 

La rossa ha explicat a Jorge Javier que en un primer moment ell va voler deixar la seva dona però que aquesta va deixar passar l'aventura de Terek i, finalment, van decidir continuar junts per «interessos econòmics i socials». La cantant explicava destrossada que l'empresari «és l'amor de la meva vida però no podia ser» i afegia amb pena que ell havia «desistit i jo m'he retirat d'aquesta història».

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari