Les cinc parelles famoses que es casaran aquest 2020

Aquest 2020 ve carregat de bodes tant en l'àmbit nacional com internacional

Al llarg del 2019 han sigut moltes les parelles famoses que han volgut formalitzar la seva relació contraient matrimoni, però el 2020 no es queda curt i portarà també moltes bodes de parelles conegudes. Entre els afortunats hi ha celebritats de tota mena, des de cantants fins a membres de la monarquia. Els repassem!

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas

Aquesta és, sens dubte, una de les bodes més esperades d'aquest any. Des que Chenoa va anunciar a mitjans de l'any passat la seva boda amb Miguel Encinas, la cantant no ha parat de donar titulars i estar entre les més sonades a les revistes. De fet, fa un mes aproximadament, Chenoa donava l'exclusiva a la revista 'Lecturas' de què la seva boda serà pel civil i que lluirà un vestit d'Hannibal Laguna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias 2019. Gracias 2020. #troppo #infinito Tú eres para mi,me lo ha dicho el viento.#Miguel

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el

Patricia Montero i Álex Adrover

Ja fa dos anys que l'actriu i l'actor van anunciar el seu compromís, tot i que en cap moment havien mencionat la data. Sembla que després d'un temps de reflexió i ara que la petita de les seves filles, Layla, ja no és tant bebè, la parella es casarà durant aquest 2020. Tot i això, durant aquest temps, hem pogut veure'ls referint-se a la boda en diverses ocasions, encara que no han volgut explicar detalls.

Hilary Duff i Matthew Koma

Fa tres anys que els cantants van donar a conèixer la seva relació, però no va ser fins a l'any passat quan anunciaven que volien fer un pas més i casar-se. Poc temps després d'haver sigut pares d'una nena, Banks, mencionaven que serà durant aquest 2020 quan facin el pas, tot i que no han detallat més i no es coneix ni la data ni el lloc. Aquest serà el segon matrimoni per a Hilary, després de divorciar-se l'any 2014 de Mike Comri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still in space

Una publicación compartida de Hilary Duff (@hilaryduff) el

Beatriu de York i Edoardo Mapelli 

L'any passat, concretament el 26 de setembre, el Palau de Buckingham anunciava en un comunicat que Beatriu de York i Edoardo Mapelli s'havien compromès. La parella explicava que seria durant el 2020 quan passarien per l'altar. No hi ha dubte que aquesta boda reial serà un dels esdeveniments més importants del país, encara que també una mica mediàtic, ja que Beatriu es casarà amb un home que té un fill d'una altra dona, fet que la Reialesa Britànica no sol consentir. 

Beatriu de York i Edoardo Mapelli
Beatriu de York i Edoardo Mapelli | Instagram

James Middleton i Alizee Thevenet

Doble celebració per a la família reial britànica. Poques setmanes després que Beatriu de York es casi amb Edoardo Mapelli, serà el germà de Kate Middleton el que també donarà el 'si vull'. Ho farà amb Alizee Thevenet en una boda carregada d'incògnites, ja que per ara no es coneix cap informació sobre l'enllaç i sembla que volen organitzar-ho amb màxima discreció. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari