ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Jofre Llombart confessa que va estar a punt de morir només néixer

El periodista català patia una estenosi de pílor

Després que el xef Alberto Chicote anunciés fa uns dies que pateix diabetis tipus 2, ara és un altre personatge conegut, en aquest cas català, qui ha explicat com ha afectat la salut en la seva vida. Hi ha persones que tenen un segon aniversari. I és que salvar-se d'una greu malaltia o trobar la solució a un problema de salut que et pot fer marxar d'aquest món, són motius suficients per a marcar en el calendari una nova data per a recordar i, sobretot, celebrar.

Això mateix és el que li va passar pocs dies després de néixer a l'actual sotsdirector de Rac1, Jofre Llombart, el qual va néixer amb una estenosi de pílor, és a dir, amb la vàlvula que obre l'accés a l'estómac tancada. Tal com ha explicat el mateix Jofre a través de les seves xarxes socials, tot va començar poques hores després de néixer quan els seus pares van començar a detectar que alguna cosa no anava bé.

El nadó vomitava fortament després de cada menjada

El nadó vomitava fortament després de cada menjada i, com a conseqüència, el seu estat de salut cada vegada era més dèbil i no creixia tal com hauria de fer-ho un nen saludable. Els pares d'en Jofre, van desplaçar-se fins al metge espantats per la situació del seu fill, això no obstant, no va trobar una solució i el metge els hi va dir que tot passaria en breus.

Malgrat el diagnòstic del metge, l'estat de salut del periodista no millorava i els vòmits seguien de forma contínua. Amb un neguit que no els deixava viure, finalment els pares d'en Jofre van anar a parar al metge Wennberg, el qual, va pronosticar que el nen tindria aquesta malformació a la vàlvula de pílor i que la seva intervenció quirúrgica havia de ser urgent.

Una operació de només 20 minuts

Va ser tal l'alarma que va activar el metge que va aconsellar als pares d'en Jofre que anessin directament fins a la clínica Teknon de Barcelona i que, en el cas de trobar-se trànsit, fessin tots els senyals possibles per a poder arribar com més aviat millor al centre. El final de la història va acabar amb una operació de només 20 minuts, els 20 més importants de la vida d'aquest periodista català que, sens dubte, va tornar a néixer el 12 de gener del 1976. Jofre, moltes felicitats!

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari