Kiko Rivera dóna detalls sobre la seva addicció a les drogues

Kiko Rivera se sincera i parla de la seva addicció a les drogues

El fill d’Isabel Pantoja dóna més detalls sobre la seva drogoaddicció al seu company de 'GH DÚO' Julio Ruz

La nova aposta del reality 'Gran Hermano' està sorprenent a tothom. Són molts, de fet, els concursants que han optat sempre per anar un pèl més enllà i revelar, sense embuts, totes les intimitats més insospitades sobre la vida persona. Aquest, de fet, ha estat el cas de  Kiko Rivera i l'addicció a les drogues que ha patit. Després de fer-ho públic, però, el mateix Rivera assegura que està preparat per parlar del tema i afrontar-lo. 

El seu company i confident Julio Ruz

Tot i que el fill d'Isabel Pantoja manté una bona relació amb tots els concursants de la casa de Guadalix de la Sierra, amb Julio Ruz ha establert una connexió molt profunda, tant com per obrir-se i trobar en el seu company un fidel confident.

 

És per aquest motiu que s’ha atrevit a declarar-li la seva addicció a les drogues, a més d’explicar-li que abans vivia amb tot el que necessitava, però que en iniciar la relació amb la seva esposa Irene Rosales, un problema econòmic ho va regirar tot.

 

«En  els meus pitjors moments, ha estat ella. He hagut d’estar mesos tancat a casa. No vaig anar a un centre perquè tenia molta por que s’emboliqués el tema», va confessar-li al seu company Julio Ruz. A més de la seva dona, Kiko Rivera ha reconegut que la seva mare és un suport imprescindible a la seva vida: «Continuo sense anar sol a cap lloc, no em deixen. Estic molt bé, he sortit d’allà, però necessito suport».

Fins  i tot, ha arribat a manifestar a Ruz que «en el temps que no he estat treballant, a mi m’ha ajudat la meva mare econòmicament. La meva mare també té el cel guanyat, des de fa moltíssim temps».

 

El mal tràngol de Rivera

El fet de compartir aquest secret que no li havien permès revelar, Kiko Rivera ha aconseguit alliberar-se d’una gran càrrega. Gràcies a la bona relació que manté amb els companys amb qui conviu, està gaudint del reality, i ha reconegut que no va aconseguir sentir-se d’aquesta manera ni a 'GH VIP' ni a 'Supervivientes'.

 

Kiko preocupar per la salut de la seva dona
Kiko molt preocupat per la salut de la seva dona | CatalunyaDiari.cat

 

D'altra banda, un contratemps amb la seva dona, qui ha hagut d’abandonar temporalment la seva participació en el concurs, està fent patir al dj. Sembla que estan fent proves mèdiques a Irene Rosales, i si els resultats són bons, se li permetrà tornar dins la casa de Guadalix de la Sierra juntament amb el seu marit.