YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El rei Felip, desesperat per un greu problema amb la seva neboda

Victòria Frederica està de viatge a Amsterdam amb la seva parella, un jove dj no gaire ben vist per la Casa Reial

Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas
Victòria Frederica | CatalunyaDiari.cat

La vida privada de Victòria Frederica preocupa molt els membres de la Casa Reial, ja que sense voler-ho són notícia diària per culpa de la filla de la infanta Helena, que sembla seguir el mateix camí que el seu germà Froilà.

La jove, després de complir la majoria d'edat, es va convertir en el centre de totes les mirades i focus. Les seves relacions amoroses han estat perseguides pels mitjans de comunicació, un fet que ha molestat molt la seva mare i, especialment, el seu oncle, el rei Felip. Victòria Frederica va tenir una relació sentimental bastant efímera amb el jove torero Gonzalo Caballero. Avui dia mantenen una bonica amistat.

El torero agradava molt a la Casa Reial, a diferència de la nova parella de la jove, Jorge Bárcenas, un dj. 'Vanitatis' acaba de confirmar que la parella es troba de viatge a Amsterdam, compartint el seu amor pels carrers holandesos. Aquest viatge no agradarà gens a la infanta Helena, i menys encara al rei Felip. La Casa Reial està cansada de veure Victòria Frederica en portada, com en el seu moment, i encara a vegades, va passar amb Froilà, qui sembla estar bastant més tranquil. La mare de la jove està farta d'algunes actituds de la seva filla, dels seus múltiples capritxos i de les seves habituals festes nocturnes.

El futur incert de Victòria Frederica

El viatge a Holanda portarà cua, ja que els monarques veuen els fets des d'una altra perspectiva i creuen que una noia tan jove encara no està capacitada per a viatjar sola, i molt menys a una ciutat com Amsterdam. És clar que aquest viatge tindrà conseqüències. En el passat la Casa Reial ja va prendre mesures amb Froilà, a qui van internar en una escola després de tants fracassos escolars. Potser no caldrà esperar gaire per veure que ocorre amb Victòria Frederica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari