El dia que la reina Letícia quasi acaba plorant per culpa de Joan Carles

La reina mai ha estat plat de bon gust de Joan Carles

La reina Letícia durant una recepció el dia 5 de febrer de 2020
Letícia va viure una situació molt humiliant amb el rei emèrit | EspañaDiario

Sempre s'ha sabut que la reina Letícia no és objecte de lloances per als membres de la Casa Reial. Avui dia, ja ha tingut diversos problemes per a seguir les normes de la reialesa tal com s'ha relatat en les extenses pàgines del llibre de Leonardo Faccio 'Letizia, la reina impaciente'.

Com relata Leonardo Faccio en la seva obra, a Joan Carles la seva nora li fa sortir de polleguera i per això quan pot la humilia amb totes les forces. En un sopar van assistir Joan Carles i un grup dels seus amics més pròxims. La sobretaula se celebrava a casa d'un d'ells i durant aquesta l'amfitrió va alçar la copa i va brindar per Espanya i els presents: «Per Espanya, pel rei i per les noces dels prínceps». La primera 'pullita' de la nit de l'emèrit va ser a continuació del brindis on entre dents va confessar: «El que durin».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Després del sopar, en el menjar que la reialesa va celebrar amb el germà de la reina Sofía, Constantí de Grècia i Ana María, la seva dona. Els presents van treure el tema de la guerra a l'Iraq. El passat de la reportera va brollar en el banquet i Letícia no va poder aguantar les ganes d'exposar el seu punt de vista sobre el tema, ja que la reina, en la seva vida com a periodista va estar treballant allí per a TVE.

Les dures paraules de Joan Carles

L'emèrit, de manera brusca, no va poder mantenir la calma davant dels arguments de la reina i la va interrompre declarant: «Letícia, ja sabem que ets la més intel·ligent de la família, però si us plau, deixa parlar als altres», contestació que gairebé va fer plorar a la dona de Felip.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari