La confessió íntima de Gianmarco que ha deixat Adara pel terra en directe

La parella que es va conèixer a 'GH VIP' ja no amaga ni les seves intimitats

Adara Molinero durant una gala de 'El tiempo del descuento'
Adara, decebuda per les confessions de Gianmarco | Catalunya Diari

La nit d'ahir, 'Sálvame' va viure un dels moments més esperats pel públic, el 'polideluxe' d'Adara i Gianmarco. La popular parella ja no oculta el seu amor, i així ho han demostrat al plató de Telecinco, tot i que encara hi ha algunes coses en què discrepen.

La guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha sortit del polígraf de Conchita una mica decebuda i amb cara de pocs amics a causa d'una veritat sobre Gianmarco que no li ha agradat massa.

I és que segons la màquina de Conchita, Adara no ha aconseguit complir les expectatives sexuals que Gianmarco tenia al seu cap abans de conèixer-la. Adara ha intentat treure importància a l'assumpte amb una amenaça de sortir del plató, però l'italià va aconseguir suavitzar la situació, tot i que les seves explicacions no van acabar de convèncer la seva parella.

La vergonya d'Adara

«Quan estic amb ella sempre tinc molta atracció. És una cosa que ella et pot confirmar, és veritat?», ha comentat Gianmarco. «Aquesta no és la pregunta», li ha puntualitzat Kiko Matamoros mentre Adara, molt vergonyosa, no sabia on ficar-se. El que està clar és que el polígraf ha indicat que l'italià no està del tot satisfet amb les trobades íntimes que té amb la seva parella. La guanyadora de 'GH VIP' també ha reconegut que encara té una mica de vergonya quan està al llit amb Gianmarco i que de moment prefereix estar-se amb les llums apagades.

La relació dels dos segueix funcionant tot i aquests malentesos, que sembla que no afectaran la parella, que ja per fi, i després de tant de temps poden gaudir de l'amor sense amagar-se de ningú.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari