«Estem devastats». El dolor que la Família Reial està intentant ocultar

Els monarques han patit dues pèrdues importants durant aquest any

El rei Felip i la reina Letícia al funeral de la infanta Pilar a l’Escorial de Madrid (29-01-2020)
Els reis s’han mantingut en silenci sobre la pèrdua de Cristina Elena de Borbó | GTRES

L’any 2020 no està sent especialment alegre per la Família Reial. Si bé la mort de la infanta Pilar era un esdeveniment pel qual estaven preparats per la seva edat i els diversos problemes de salut, una altra defunció va colpejar la Casa Reial amb poques setmanes de diferència.

Cristina Elena de Borbó, cosina segona del rei Felip, va morir a l’hospital madrileny Puerta de Hierro als 44 anys després de patir un accident del qual encara es desconeixen els detalls. Dues setmanes després dels fets, la família monàrquica està notant cada vegada més l’absència de Cristina Elena.

La família plora la pèrdua 

Els seus familiars més directes són els més afectats per aquesta sobtada mort. La seva mare, Beatriz von Hardenberg, ha hagut de superar aquesta pèrdua mentre afronta una delicada salut que s’ha vist agreujada per aquest cop. El rei Felip i la reina Letícia també han patit pel tràgic accident, ja que la seva relació amb la resta de la família Reial és pràcticament nul·la i aquesta tragèdia no els ha unit com s'esperaria.

Olivia de Borbó, germana de Cristina Elena, és la que més públicament ha mostrat l’amor que tenia a la seva familiar. Poc després de la seva defunció va afirmar entre llàgrimes que «estem devastats». Olivia també ha confessat, referint-se concretament a la Casa Reial, que «hem rebut condols de tots els que ens aprecien: amics i familiars».

D’igual manera, Olivia també ha rebut diversos missatges d’ànim i condols per part dels seus seguidors de les xarxes. Per això no ha dubtat en compartir una fotografia agraint «totes les mostres d’afecte rebudes durant aquests dies». També ha assegurat que «em costa expressar el que sento i com estic», però compta amb molt amor a la seva vida per superar la pèrdua.

No és la primera vegada que la germana de Cristina Elena li dedica unes paraules després de la seva defunció. Sota una imatge de la cosina del rei afirmava que «quan somreia il·luminava aquest món». «La teva ànima pura i la teva bondat estaven per damunt de tot. Ets part de mi i sempre et portaré amb mi», escrivia Olivia de Borbó al seu Instagram. «Sigues feliç, rateta meva».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi querida Cris, siempre te decía que cuando sonreías iluminabas este mundo. Tu alma pura y tu bondad estaban por encima de todo. Yo te recordaré así Eres parte de mi y siempre te llevaré conmigo. Sé que ahora estás en un sitio maravilloso donde no faltarán las risas y la alegría. No tengo ninguna duda que estarás cuidándonos como siempre has hecho.... pero te voy a echar de menos cada segundo. Se feliz mi ratona 2 sisters 2 gether 4 ever Quiero dar las gracias a todas las personas que nos han acompañado y que han estado pendientes de nosotros. A todos los que me habéis mandado mensaje y a todos los que habéis rezado una oración por mi hermanita. Gracias

Una publicación compartida de Olivia de Borbón (@oliborbon) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari