Els fans moren d'amor: El tendre record d'infantesa d'Aitana

Ja tenia clar quin era el seu futur
El tendre record que ha enamorat els fans d'Aitana | Cedida

Aitana, l'exconcursant d''Operación Triunfo', ha donat una sorpresa a tots els seus seguidors amb la darrera publicació a Instagram, un tendre record de la seva infantesa. La cantant ha demostrat que ja des de ben petita tenia ritme i clar quin era el seu futur en el mon de la música.

 

Tot i que va quedar segona a la final d''OT', amb el seu caràcter i la seva veu suau, Aitana s'ha guanyat l'estima i el reconeixement del públic i avui dia és una de les intèrprets que compta amb una legió de fans que no dubten en acompanyar-la en cadascun dels seus concerts.

 

La seva música l'ha posat a la primera línia de la indústria i, després de sortir del concurs, ha aconseguit acaparar les llistes d'èxits amb cançons com 'Teléfono', el seu primer single. D'altra banda, el seu afer amb el seu company d'acadèmia, Cepeda, ha atret l'atenció de la premsa del cor.

 

Per si no fos prou, la catalana va aconseguir el premi Odeón a millor artista revelació, per damunt d'altres companys de programa com Ana Guerra o Lola Índigo. Actualment, Aitana pot presumir d'una carrera professional d'èxit. En l'àmbit personal, es troba en el millor moment de la relació amb Miguel Bernardeau, a qui va dedicar la cançó 'Con la miel en los labios'.

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor