IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Diego Matamoros pren una dràstica decisió sobre la seva relació amb Estela

El fill de Kiko Matamoros ha assegurat que no trepitjarà cap plató per parlar sobre la seva relació

No sabem què tindrà ‘El tiempo de descuento’, però sembla que poques parelles sobreviuen a aquesta seqüela de ‘GH VIP 7’. Si fa uns dies Adara abandonava el concurs per estar amb el seu fill, tot i confessar que definitivament s’havia enamorat de Gianmarco, ara és el torn d’una altra de les concursants, Estela Grande.

La parella de Diego Matamoros ja va fer dubtar la seva relació amb el seu apropament a Kiko Jiménez durant la seva estança a Guadalix. Una vegada va sortir expulsada, va conèixer la vida de l'exterior i fins i tot va donar-li carabasses a Kiko després que aquest confessés que va confondre els seus sentiments dins la casa. Tot i les baralles, Grande ha confessat que encara guarda afecte cap a l'andalús i no el voldria perdre com amic.

Diego no tornarà a parlar de la seva relació 

Mentre la vida passa al concurs, Diego Matamoros ha estat molt qüestionat per la imatge que està donant la seva dona davant les pantalles. Durant Gran Hermano ja va trepitjar diversos platós parlant de la mala educació i el poc respecte que li estava tenint la seva dona, amb gestos com ficar-se al mateix llit que Jiménez i fins i tot demanar una hora sense càmeres.

Ara, sembla que el fill de Kiko Matamoros ha volgut posar punt final a tot allò que s’ha anat comentant al llarg d’aquests mesos. I ho ha fet a través d'Instagram, afirmant que ho comunica d'aquesta manera perquè no tornarà a parlar en un plató sobre la seva relació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Diego M. Flores (@diegomatflo) el

Matamoros ha afirmat que «veient la que s’està muntant i que no penso acudir a cap mitjà a desmentir la meva vida», ho farà a través de les xarxes i acompanyant una romàntica fotografia amb Estela a la platja.

«La meva intenció amb el meu matrimoni i la meva vida és que no sigui un circ», continua. «Durant 3 mesos ho ha estat, per moltes parts i per la meva també, cosa de la qual em penedeixo i no penso tornar a repetir», comenta, parlant de com va haver d'asseure a diferents platós i veure imatges de la seva dona amb el concursant de GH VIP 7.

«La meva vida la dirigeixo jo: si me la pego, me la pego»

Ha defensat la seva relació argumentant que totes les parelles es barallen i passen per moments dolents: «no existeix res perfecte, però sí que es pot fer que tot sigui millor». Diego també explica que ell no va veure necessari una segona entrada de la seva dona al concurs, però li va donar suport en tot moment.

Per últim, ha reconegut que veu el 24 hores del concurs i de moment no ha vist res que el faci pensar que el seu matrimoni hauria d’acabar. Sorprenentment, també reconeix que un dels seus grans suports és el seu pare Kiko Matamoros, tot i que ha fet pública la seva opinió contra les actituds d’Estela dins la casa. «Ja vaig dir que la meva vida la dirigeixo jo, si me la pego, me la pego jo, i qui està a la meva vida avui en dia és Estela».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari