Sofía Suescun i Kiko Jiménez al plató de 'GH VIP'

El pacte ocult de Kiko Jiménez i Sofía Suescun per enfonsar Estela

La parella va planejar com actuar amb la concursant de 'GH VIP' amb l'objectiu de fer-li mal

Kiko Jiménez i Sofia Suescun s'han convertit en els últims mesos en personatges que apareixen contínuament en els mitjans a causa de la participació d'ell a 'GH VIP 7' i de l'apropament que va mantenir amb Estela Grande

  

Al llarg de tot aquest temps la parella ha estat molt a prop de deixar-ho, moltes baralles i també moltes reconciliacions. Una situació que podria haver-se tractat d'un muntatge, com així indiquen els rumors, i que ha portat a professionals del mitjà, com Ana Rosa Quintana, a no creure's res.

El possible pacte

Doncs bé, ara s'ha sabut que la parella no va dubtar a planejar enfonsar a Estela en la visita que li va realitzar dimarts passat, abans que ella fos expulsada de la casa de Guadalix. Així, abans que Kiko i Sofia pugessin fins allí per a trobar-se amb la dona de Diego Matamoros, van pactar com actuar amb la jove. Kiko Hernández ha estat el que ha revelat aquest pla, i ha explicat que tots dos tenien al cap com fer-li mal a Estela, amb l'objectiu de guanyar-se més programes a Telecinco en el futur. A Carlota Corredera li va semblar fatal que Kiko utilitzés a la seva parella «per a donar-li on més mal li fa a Estela, estant encara concursant».

També et pot interessar...