Sofia Suescun

Telecinco viu l'enfrontament més fort de Sofía Suescun: «No m'amenacis»

La guanyadora de 'GH' i el col·laborador han coincidit a 'Viva la Vida'

Sofía Suescun no deixa d'acumular problemes i enfrontaments amb les seves exparelles.  L'últim amb qui ha protagonitzat una escena en directe ha sigut Kiko Matamoros. Mesos després del seu 'affaire', tots dos han visitat 'Viva la Vida', en un moment ple de tensió i tot i que el col·laborador es negava en un principi a «coincidir en un plató amb algú que hauria de ser respectable». 

Aquest comentari no ha agradat gens a la guanyadora de 'Gran Hermano' que no l'ha contest: «Sou iguals tú i el teu fill». Matamoros feia immediatament la seva contrarèplica: «Vés amb compte amb el que dius», paraules a les quals Suescun reaccionava: «M'amenaçaràs tu? A mi cap amenaça perquè no et tinc por, no a tú ni a ningú, i baixa el ditet, guapo».

Kiko amenaça amb «explicar-ho tot»

Tot i els intents de calmar la situació d'Emma Garcia, la tensió va continuar augmentant. «Cap home m'ha aixecat la mà ni la veu», deia Sofia que rematava: «No tens el que s'ha de tenir». 

La discussió acabava amb un últim torn de paraula per Kiko que acabava amenaçant la jove amb explicar els detalls de la seva relació. «Fixa't si tinc el que he de tenir que ho explicaré tot, quan em doni la gana».

També et pot interessar...