Raquel Mosquera confirma la pèssima sorpresa que li ha fet Rocío Carrasco

No li hauren agradat les paraules de la perruquera a 'Sábado Deluxe'

Raquel Mosquera confirma que l'entrevista al Deluxe és el motiu de la querella | Telecinco

Rocío Carrasco no té cap intenció de permetre que cap persona que qüestioni la relació que manté amb els seus fills. Aquest sembla el motiu que l'ha dut a presentar una demanda contra Raquel Mosquera. 

La filla de Rocío Jurado sembla disposada a fer qualsevol cosa per defensar el seu honor, mentre prepara la seva tornada a televisió. Així que, no ha dubtat a dur davant els tribunals les paraules de la perruquera fa poques setmanes a 'Sábado Deluxe'.  

Les tensions entre madrastra i fillastra

La presència d'Antonio David Flores en 'GH VIP 7' ha tornat a destapar els conflictes dins la família Carrasco- Mohedano. Raquel Mosquera no es va voler quedar al marge i va donar la seva versió, provocant la ira de la seva exfillastra i d'una de les seves millors amigues,  Belén Rodríguez.

Rocío Carrasco y Raquel Mosquera en una imagen de jóvenes
Raquel Mosquera ha rebut la demanda de Rocío Carrasco | cedida

La col·laboradora ha sigut molt dura amb Mosquera que explica que a ella li agrada «debatre en un ambient divertit. No m'agrada l'agressivitat». Explica que «no he fet res perquè aquesta senyora m'insulti a un plató», i que tothom a les xarxes coincideix que «insinua coses molt lletges de mi». 

Raquel Mosquera ha aprofitat l'ocasió per atacar Belén Ro, qui creu que actua per ordre de Carrasco. «Aquesta dona en tenir amistats amb altres persones, prova de ficar-te nerviosa i no et deixa parlar. No vol que surti als mitjans», explicava abans de confirmar la demanda. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari