La sorprenent confessió de Violeta sobre la seva vida sexual

La jove ex tronista ha explicat amb quants homes ha mantingut relacions

Violeta en su canal de mtmad
Violeta ha parlat de les seves parelles sexuals al seu canal de mtmad| mtmad

Violeta ha demostrat en el seu pas per l'illa de 'Supervivientes' i per 'Crazy Vamp' que és una persona molt sexual. La jove no va tenir pudor en mantenir relacions amb Fabio davant les càmeres, amb qui manté un romanç passional ple d'alts i baixos. 

L'extronista de 'MyHyV' tampoc ha tingut problema en parlar de la seva vida sexual al seu canal de mtmad, 'Ultravioleta'.  Ha confessat quantes parelles sexuals ha tingut en tota la seva vida. 

Violeta sense prejudicis 

Violeta junto a Sophie
Violeta no ha dubtat explicar les seves confessions més íntimes | mtmad

Tot començava com una conversa entre amigues, estava acompanyada de Sophie, on sortia plans de boda, temes romàntics, però que ha acabat derivant cap al sexe.

«Fabio és el 30... He fornicat a 30 nois en 25 anys», deia sense cap mena de rubor encara que matisava que potser era el 29. «No sé si comptar Barranco o no perquè va ser un fracàs, un 'gatillazo'». Tot i això, admetia que es quedava curta respecte a Fabio encara que s'alegrava que «a Espanya he sigut la primera».

Les dues amigues van continuar parlant sense cap de mena de problema de sexe arribant a confessar Violeta una de les fantasies més intimes. «Mai he fet un trio», deia i afegia que «sempre he dit que no m'agradaria morir sense fer-ne un, però crec que ja no fa falta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari