Surten a la llum confessions de Letícia Ortiz sobre el matrimoni amb Felip VI

José Bono Bono ha revelat com es va sentir la que fou periodista quan tothom parlava d'ella i era pràcticament una desconeguda

Letícia Ortiz durant el seu viatge a Cuba

Letícia Ortiz parla a Telemadrid sobre els 200 anys del Museo del Prado | GTRES

Les memòries de José Bono estan descobrint nombroses anècdotes de la Casa Reial. En el seu tercer lliurament, el polític socialista revela qui mana de debò a Espanya.

  

En el seu tercer lliurament, Bono analitza diversos noms, no obstant això han cridat l'atenció dos noms en concret que han ocupat diversos titulars en els últims anys. Es tracten dels actuals reis d'Espanya, Felip i Letícia. Bono revela com es va sentir la que fou periodista quan tothom parlava d'ella i era pràcticament una desconeguda. Segons l'exministre de Defensa, Letícia havia definit el seu matrimoni com «una gàbia d'or».

Letícia es va casar per amor

Pel que sembla, quan aquest li va preguntar sobre els motius que li havien portat a abandonar la seva vida anterior per a casar-se amb el rei, l'actual reina d'Espanya li responia que «ho he fet per amor, que és el que mou la meva vida».

  

La contestació de la periodista va entusiasmar a Bono, que no va dubtar a reflectir l'alegria que li va suposar el fet que entrés «aire fresc» a la corona per a «renovar aquells ambients on les genuflexions i els tacons són moneda corrent». Respecte a l'oposició d'alguns sobre el matrimoni entre els actuals reis, Letícia va ser molt clara «La que vaig tenir valor vaig ser jo. Ho vaig fer per amor i no tots ho comprenen».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari