Les reaccions de Gianmarco després del seu patiment per amor

L'italià està molt afectat per tot el que va viure al plató de 'GH VIP'

Esbroncada de Gianmarco amb el germà de Gianmarco
Esbroncada de Gianmarco amb el germà de Gianmarco | GTRES

Després de l'apassionat retrobament entre Adara i Hugo Sierra a la gala de 'GH VIP', Gianmarco va tenir l'oportunitat de retrobar-se amb la seva excompanya, però es va enfonsar després de veure com ella encara estimava la seva parella.

  

Després de la gala, l'italià va compartir un missatge a través del seu compte personal de Twitter, amb una clara indirecta cap al que havia passat amb Adara. «Les úniques persones en les quals sé que podré confiar per sempre. Estem lluny però a prop, us estranyo moltíssim. Aviat torno a casa», va escriure l'italià, al costat d'una imatge d'ell acompanyat pels seus pares i el seu germà, Lucca Onestini.

Gianmarco s'enfonsa fora de plató

Després de la gala, Gianmarco es va enfonsar en les instal·lacions de Mediaset, tal com va revelar 'Socialité'. El programa de Maria Patiño ha emès les imatges en les quals es veia a l'italià ja fora del plató, dessolat. El jove va viure una nit molt intensa, on potser s'esperava rebre l'amor d'Adara, en comptes de veure com es va reconciliar amb Hugo Sierra, el pare del seu fill. Tot i això, l'italià haurà d'esperar, ja que encara queden moltes converses pendents.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari