URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La reflexió de Jorge Javier Vázquez durant el seu pitjor any

El presentador català ha llençat una trista i extensa reflexió en el seu blog personal de la revista 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez sortint de l'hospital
Jorge Javier Vázquez va ser operat per segon cop amb èxit | gtres

Aquest any no ha estat dels millors per Jorge Javier Vázquez. L'ictus que va patir el passat mes de març l'ha obligat a passar per quiròfan en dues ocasions. El presentador català ja és a casa després de la seva darrera operació, i per tant està en procés de recuperació. Jorge Javier Vázquez ja va anunciar que descansaria aquestes setmanes, segons li van recomanar els metges. Ara, mentre es recupera, ha llençat una trista i extensa reflexió en el seu blog personal de la revista 'Lecturas'.

  

«Després d'esmorzar m'he endollat un parell de capítols de 'The Crown' i m'he posat sensible amb les escasses mostres d'afecte que el príncep Carles va rebre de la seva mare. I després ja he tornat a escoltar 'Ne em quitte' i m'he posat a plorar. M'ha passat pel cap obrir-me una ampolla de vi però no em convé. També he considerat la possibilitat d'anar a Madrid a comprar-me calçotets però la idea tampoc m'ha fet especial il·lusió», començava el presentador explicant en el seu blog de 'Lecturas'.

Jorge Javier troba a faltar els seus companys

Per sort, la seva segona operació va anar segons el que estava previst, però encara això el català no està del tot feliç. «Només em ve de gust plorar i esperar que vingui demà la meva mare», afegia el presentador. Jorge Javier Vázquez passarà uns dies amb la seva mare, mentre es recupera allunyat de la televisió. El presentador de 'GH VIP' ja va confirmar que no estaria durant els següents programes. «Trobaré a faltar els meus companys de GH VIP 7 perquè sé que em trobaran a faltar», confessava.

També et pot interessar...

.


Comentaris

envia el comentari