La reacció de Rosalía quan estan a punt de robar-li

La cantant és sempre notícia pels seus gestos en públic, que no deixen ningú indiferent

Rosalía
Rosalía no deixa de sorprendre amb les seves accions. | GTRES

Rosalía arriba aquest vespre al Palau Sant Jordi per a sorprendre el seu públic català amb les seves cançons. Abans però, ha fet parada a París, on ha fet vibrar a tots els seus seguidors amb un concert a la sala Pleyel. En aquesta trobada i com és habitual, la cantant anava carregada d'ors i anells molt vistosos que han despertat l'interès de més d'alguns dels seus espectadors.

Aquest fet no tindria res d'especial si no fos pel lleig gest que ha portat a terme un dels seus fans. Rosalía es trobava acomiadant-se del concert i agraint als seus fidels la companyia, quan ha volgut donar la mà als assistents de la primera fila. Ha estat allà quan un home ha intentat treure-li un anell que portava a la mà.

La curiosa acció de la cantant

Rosalía s'ha adonat que estava passant i immediatament ha apartat la mà. El més curiós de tot és que no s'ha enfadat i s'ha tret l'anell per a seguidament donar-li a l'home que li estava intentant sostreure. El vídeo d'un altre espectador ha quedat com a testimoni del curiós fet que de nou, torna a posar el nom e Rosalía en el punt de mira.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari