Antonio David sorprèn als jutjats amb una reveladora declaració

L'ex concursant ha deixat clar que «estic bé, m'ha vingut molt bé sortir del concurs»

Antonio David Flores sonriente
Antonio David sorprèn als jutjats amb una reveladora declaració| Instagram

Antonio David Flores, un cop expulsat de la casa de GH VIP, ha anat als Jutjats d’Alcobendas a pagar la fiança de 80.000 euros que li reclamava la mare dels seus fills, Rocío Carrasco.

El passat mes d’octubre es va saber que la filla de Rocío Jurado havia sol·licitat judicialment que el seu exmarit abones aquests diners «per assegurar les responsabilitats que poguessin imposar-se-li». L’import corresponia a un deute d’impagament de la pensió dels fills que tenen en comú durant vuit anys que van viure amb la mare.  

 

L'ex concursant s'ha mostrat tranquil

Només abandonar el reality, i en veure el nou pas que havia donat la seva exdona, Antonio David s’ha dirigit als jutjats, juntament amb el seu advocat, per fer-se càrrec de la quantitat.

En sortir, ha atès a la premsa que l’esperava. L’advocat ha explicat que «és un tràmit i li han requerit la fiança. Hem fet les manifestacions que s’aniran complint a mesura que es pugui, i està embargada en el que és el procediment civil». Per la seva banda, Flores ha assegurat que la situació era «una cosa previsible. Al final, sempre tens la sensació de tenir damunt l'espasa de Dàmocles. Sabia que en qualsevol moment podria ocórrer qualsevol cosa i que podia fer qualsevol estratagema judicial».

Tot i això, ha deixat clar que «estic bé, m'ha vingut molt bé sortir del concurs i estar de nou amb els meus, amb la meva família, i això et dóna forces. Hem tancat un capítol i obrim un nou que espero que sigui tot positiu».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari