Kiko Jiménez i Sofia Suescun

Les imatges més insinuadores de Kiko Jiménez i Sofía Suescun

La parella ha gaudit d'un cap de setmana romàntic

Ho han tornat a fer. Una de les parelles del moment, Sofía Suescun i Kiko Jiménez,  sorprenen una vegada més als seus fans amb un posat nu a Instagram. Sens dubte, Sofía i Kiko no han passat per un dels millors anys de la seva vida.  Des de la ruptura de l'andalús amb Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, tots dos han estat immersos en diferents polèmiques, entre ells el possible muntatge que es rumoreja.

Cap de setmana perfecte

Cap dels dos deixa de plasmar el seu amor a través de les publicacions en Instagram. Sofia i Kiko han publicat unes sensuals fotos després de passar una romàntica nit a l'Hotel Loob de Madrid, un lloc privat perfecte per a parelles. D'una banda, Kiko ha publicat una selfie en un dels miralls de l'habitació, on apareixien els dos coberts solament amb un barnús blanc a mitjà posar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz puente!

Una publicación compartida por Francisco Jimenez (@kikookiko) el

D'altra banda, en els stories de la guanyadora de 'Gran Hermano' es veu un  jacuzzi al costat d'una ampolla de cava i una imatge de tots dos completament nus enfront del cuir vermell que predomina a l'habitació. Sofia també ha volgut mostrar el costat més romàntic i passional de la parella amb una foto de tots dos nus en el llit de la suite.

També et pot interessar...