L'ex de Patricia Conde, enamorat d'una influencer

Carlos Seguí va estar casat amb la popular presentadora

L'amor, a vegades, no dura per sempre. I si no que li preguntin a la presentadora  Patricia Conde que, després de conèixer qui ella pensava que era l'home de la seva vida, Carlos Seguí, va viure un autèntic malson al seu costat.

Ara, després de diversos anys separats, d'un fill en comú i de conflictes públics i privats que van portar la seva relació fins als jutjats, Seguí veu la vida d'un altre color gràcies, de nou, a l'amor. En aquesta ocasió, l'afortunada és Núria González, una  jove estilista  i personal shopper que hauria tornat a enamorar al mallorquí després del desamor més gran de la seva vida.

 

Ja han realitzat importants viatges en comú a països com Dubai

Núria és madrilenya, però sovint acostuma a publicar imatges d'Instagram a Mallorca, fet que denota que la seva relació amb l'ex de la presentadora és més que formal, ja que és el seu lloc de residència. Això no obstant, cap dels dos ha publicat imatges junts en les seves respectives xarxes socials, ni han fet públic el seu amor de forma efectiva. Malgrat tot, són moltes les fonts que confirmen que ambdós haurien trobat de nou l'esperança en les seves vides i que, lluny de no voler tornar-se a enamorar, ho estarien més que mai.

De fet, la parella, tot i els pocs mesos de relació que porten junts, ja han realitzat importants viatges en comú a països com Dubai. Ara, només queda veure si el pas del temps fa créixer encara més la seva confiança i si decideixen fer pública la seva història.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Nuria González (@100vestidos) el

També et poden interessar...