Jorge Javier ho confessa tot: el secret del seu èxit, al descobert

El popular presentador ha confessat el seu secret

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes 2019'
Jorge Javier confessa un dels secrets més ben guardats | Catalunya Diari

El presentador més carismàtic de TelecincoJorge Javier Vázquez, tornar a estar en boca de tothom, i no és per menys. Tot i que des de fa un temps ens ha acostumat a uns canvis de 'look' cada cop més atrevit, aquest cop ens ha sorprès amb un canvi que tothom voldrà imitar. Alguns diuen que la clau de l'èxit està en no compartir els millors secrets amb la resta, però el presentador ha fet justament el contrari. 

Jorge Javier se sent jove, feliç i orgullós de les seves fites, i per això no dubta a compartir amb el mon com ha aconseguit treure's de sobre uns deu quilos.

El secret més ben guardat de Jorge Javier, fins ara

Va ser l'octubre de 2017 quan la vida del presentador va fer un gir, tot i que ell encara no era conscient de tot el que significava. Després de molts anys lluitant contra la bàscula, Jorge Javier va començar la dieta Pronokal per acomiadar-se d'alguns quilos de més. Primer va dir adéu als carbohidrats i després va eliminar les copetes de vi entre setmana. D'aquesta manera, amb la dieta Pronokal va aconseguir l'empenta definitiva, ja que l'exercici i la dieta equilibrada no semblaven suficients.

Tot i que el presentador de Telecinco no ha passat pels seus millors moments, principalment per problemes de salut i alguna ruptura sentimental, assegura que la dieta Pronokal «no només ha millorat el seu pes, sinó també la seva vida i estat d'ànim». Jorge Javier no es limita a penjar fotos del seu cos a Instagram, sinó que anima tothom a fer un pas endavant. «Tu saps el que has de fer, i per fer-ho bé, no et pots enganyar. I crec que és el que molts fem a l'hora de començar una dieta: enganyar-nos».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari