L’última decisió de Jorge Javier que dóna un inesperat gir a la seva vida sentimental

El presentador ha explicat les seves últimes experiències amb les cites que ha tingut a través de Tinder

Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'El tiempo de descuento'
El presentador ha opinat sobre una possible relació oberta | GTRES

Jorge Javier Vázquez segueix buscant l’amor de qualsevol manera. Fa unes setmanes ja va confessar que la seva nova manera d’enamorar era a través de les aplicacions per lligar. Ara, actualitzant els seus lectors sobre aquesta situació, ha assegurat que ha anat quedant i coneixent a diverses persones, però amb cap ha trobat encara la màgia que busca.

Però si alguna cosa ha tret de les seves múltiples cites és un tema que creu que cada vegada està sent més normalitzat: les relacions obertes. «Tard o d’hora es parla de les parelles obertes, de la conveniència de deixar entrar o no a terceres persones per oxigenar relacions», explicava el català.

«M'estic tornant cada vegada més conservador» 

Tot i que no critica aquelles persones que segueixen aquest model de relació, admet que això que solen buscar les seves cites de Tinder no està fet per ell: «Crec que en aquest aspecte m’estic tornant cada vegada més conservador».

Si bé el presentador ja va comentar en algun moment que no tancaria la porta a una relació múltiple i no descartava una relació oberta en un futur, sembla que les cites amb diferents nois l’han fet recapacitar: «Entenc que quan portes algun temps amb la teva parella et vingui de gust donar-te un ‘meneo’ per allà, però no com a costum. Perquè llavors la teva parella deixa de ser-ho per convertir-se en el teu ‘colega’», afirmava el presentador de ‘Supervivientes’.

«Estic començant a entendre la parella com quelcom més profund, un compromís». I amb aquesta afirmació, Jorge Javier ha arribat a una conclusió sobre la seva vida sentimental, la qual té planejada durant la pròxima dècada: «Dels 50 als 60 estaré botant de llit en llit».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari