«M'han vetat»: El lloc on Jorge Javier Vázquez no pot entrar

El presentador ha confessat que està intentant buscar parella a través de les xarxes

Jorge Javier Vázquez presentant 'El tiempo de descuento' a Telecinco (26-01-2020)
Jorge Javier ha confessat que està buscant l'amor a través d'aplicacions per lligar | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez acostuma a escriure anècdotes i curiositats realment personals al seu blog de la revista 'Lecturas'. En aquesta ocasió, ha volgut parlar sobre la seva forma de trobar l'amor: aplicacions per lligar.

El presentador va decidir un matí de divendres descarregar-se aquesta mena d'aplicacions, optant en un primer moment per Tinder. El català, però, va trobar-se una sorpresa que no s'esperava: «Quan vaig començar a utilitzar l'aplicació només trobava dones», confessava. «El meu amic J.L m'ha explicat que havia d'acudir als filtres perquè només em sortissin homes». Amb aquest nou format, sembla que Jorge Javier s'ha enganxat fins al punt de pagar per continuar utilitzant la plataforma.

Jorge Javier, disposat a pagar per trobar l'amor 

«No sé si Tinder és gratuït o no, però he caigut a les seves xarxes de manera molt ximple i m'he fet soci per sis mesos», confessa el presentador orgullós. «Sóc Tinder Gold. I estic aprenent molt de 'matches' i la resta de 'pijades'». Tinder, però, no va ser la primera opció del presentador.

El català també ha confessat que va ser vetat d'una aplicació per lligar, la qual necessitava una invitació per entrar i una posterior confirmació. La raó del veto, explica, va ser la seva professió: «No t'han acceptat perquè no deixen entrar gent que treballi a la televisió relacionada amb programes de cor. És que molts d'ells i elles estan casats», li va explicar un amic a Jorge Javier. 

Així, ell se sent «discriminat» per la seva feina. Jorge Javier no entén aquesta regla imposada a l'aplicació, ja que ell és molt distintiu d'altres figures públiques relacionades amb el món del cor: «Defenso a la tele la llibertat, l'amor lliure, la infidelitat com a element que oxigena una parella, els tríos, les orgies, i resulta que no em deixen entrar per dedicar-me al que em dedico», es queixava el presentador de 'Sálvame'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari