L'actriu Melani Olivares sedueix les xarxes amb un nu a Instagram

Tot i que se li veu un mugró, la que va ser Paz en 'Aída' ha aconseguit burlar les regles gràcies a un filtre que ho dissimula

L'actriu acostuma a seduir les xarxes amb les seves fotografies | melanie olivares

L'actriu Melani Olivares, que va agafar popularitat pel seu paper com a Paz a la mítica sèrie 'Aída', ha aconseguit saltar-se la censura d'Instagram. I ho ha fet publicant una fotografia del seu cos completament nua en un sofà. 

Tot i que és evident que està sense roba, de fet se li veu un mugró, l'actriu ha aconseguit que no li retiressin la fotografia gràcies a un filtre que ho dissimula. 

Més de 13.000 'likes' en poques hores

Els comentaris no van trigar a arribar i tots els seus seguidors van celebrar el bon físic que té l'actriu malgrat el pas del temps. De fet, la imatge ha aconseguit més de 13.000 'likes' i s'ha posicionat directament com una de les preferides del seu perfil. Amb un toc d'humor i sentit figurat, l'actriu va escriure: «Em vaig fer un nus, l'important és que hagi pogut sortir d'ell...».

A banda d'aquesta sensual i provocativa fotografia, Olivares omple el seu perfil d'Instagram d'imatges amb la seva família, les seves filles i de la gent que la rodeja i que més l'estima. Això no obstant, aquesta no és la primera vegada que l'actriu deixa els seus encants a l'aire a les xarxes socials. Per tant, hi haurà una pròxima vegada? Els seus seguidors hauran d'estar atents!

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari