Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, al costat, una imatge d'Antonio David Flores amb rostre neutre

L'acusació a què s'enfronta María Patiño per exposar Antonio David Flores

María Patiño es prepara per a un judici contra Antonio David Flores per unes declaracions que va fer d'ell en el passat

Fa uns dies, María Patiño revelava a Ni que fuéramos una nova informació sobre el cas entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco. Un procés judicial que va començar amb una acusació de Rocío Carrasco al seu exmarit per un suposat delicte d'aixecament de béns. De fet, si fos culpable, li podria caure una pena de presó d'entre sis mesos i nou anys.

Fa uns dies, Marta Riesco va anar a Ni que fuéramos per parlar dels detalls de la seva vida, el seu acomiadament de Mediaset i la relació amb Antonio David. Com es podia esperar, la seva exparella no va sortir ben parada de les declaracions que va fer durant l'entrevista.

Motiu pel qual es va enfadar molt amb ella. Ara bé, el seu enuig va ser també amb el programa, que com va explicar al seu canal de YouTube, va permetre tot allò que es va dir sobre ell. Arran d'això, va reobrir un tema judicial que tenia pendent amb María Patiño.

Plànol curt de María Patiño amb rostre seriós al plató de 'Ni que fuéramos Shhh' durant el programa emès el 3 de juny de 2024
María Patiño, en problemes legals amb Antonio David per unes declaracions del passat | Canal Quickie

La imputació a María Patiño per un delicte contra Antonio David Flores

Per conèixer els fets, cal retrotreure's al moment de l'emissió del documental de Rocío Carrasco. Després de l'estrena, van aparèixer una multitud de cartells en contra d'Antonio David per tota la ciutat de Màlaga.

En aquell moment, María Patiño va afirmar que aquests cartells havien estat distribuïts per Antonio David. Segons la presentadora, l'objectiu era victimitzar-se i ressaltar el mal que li causava el documental.

Aquestes declaracions no van passar inadvertides per al malagueny. Encara més, el van molestar tant que va presentar una querella per delicte d'injúries i calúmnies per part de María Patiño.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva gran enemiga, María Patiño
María Patiño s'enfronta a conseqüències legals després de les declaracions sobre Antonio David Flores | catalunyadiari.com

En aquell moment, La Vanguardia va fer pública la sentència. Aquesta deia que s'ordenava l'obertura d'un judici oral i es fixava una fiança de 120.000 € com a mesura cautelar. Una quantitat que havia sol·licitat la defensa d'Antonio David com a indemnització per danys i perjudicis.

Es va atorgar un dia per dipositar la fiança des que es rebés la notificació. A més, li van advertir que, en cas d'incompliment, se li embargaran prou béns per cobrir aquesta quantitat.

En revelar-se la notícia, María Patiño ho va negar, al·legant que tot allò que s'havia revelat no era cert. "La informació de La Vanguardia és falsa pel que fa a mi", va escriure a les seves xarxes socials.

Després de la resposta de la presentadora, Antonio David va tornar a treure el tema en un directe de YouTube. En aquest es va dedicar a desmentir María Patiño i va arribar a desafiar-la que mostrés la sentència.

Temps després, Antonio David va revelar que, en aquell moment, se'n van embarcar 70.000 a la presentadora. Tanmateix, després de ser acomiadada de Telecinco, es va aturar l'embargament dels seus béns.

Muntatge de fotos de pla curt de María Patiño i Antonio David Flores, tots dos amb rostre seriós
Antonio David i María Patiño, enfrontats en un procés legal | Mediaset, catalunyadiari.com

En l'actualitat, ha tornat a la televisió, ja que Ni que fuéramos es transmet al canal Ten. Això ha motivat Antonio David a tornar a parlar amb el jutge perquè li “embarguin el sou”. També causat per l'enuig que va tenir per les declaracions de Marta Riesco al programa.

Arran d'això sembla que María Patiño ja s'està movent per abordar el procés judicial. La mateixa Marta Riesco ha explicat a les seves xarxes socials que la presentadora ha contactat amb ella perquè sigui testimoni al judici.

Sembla que venen setmanes convulses entre María Patiño i Antonio David Flores. Tot sembla indicar que el judici es reprendrà, encara que veurem quina és la sentència.