Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Marta Riesco amb una imatge de Rocío i David Flores

Marta Riesco aclareix si ella cuidava els fills d'Antonio David Flores a Màlaga

Marta Riesco se sincera sobre la seva relació amb els fills d'Antonio David Flores, amb qui mantenia una gran relació

Marta Riesco per fi ha concedit la seva esperadíssima entrevista a Ni que fuéramos, on ha detallat el que va passar durant la seva relació amb Antonio David Flores.

I la veritat és que ha començat tocant un tema força delicat, concretament el de si cuidava els fills del malagueny.

Moltes vegades la mateixa Marta va presumir que portava els nens a l'escola i que passava molt de temps amb ells. Així, María Patiño, que ha estat l'encarregada d'entrevistar Riesco, no ha dubtat a preguntar-li directament pel tema.

Captura de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco se sincera sobre la relació amb els fills d'Antonio David | Canal Quickie, TEN TV

"No parlaré dels nens", s'ha negat en un primer moment. Tot i això, Patiño li insistia, apuntant que ella parlava moltes vegades que passava temps tant amb la petita Lola com amb David Flores.

Encara més, Riesco assegurava que els tenia un gran afecte. "Qui estava amb els nens llavors, quan ell hi era?", l'ha interrogat Maria.

"Jo estava amb els nens, sí, però quan em quedava a Màlaga", li ha aclarit. "És cert que jo vaig deixar el meu àtic alguna vegada a Rocío Flores", al·legava poc després.

Marta Riesco parla de la relació que mantenia amb els fills d'Antonio David Flores

A més, Marta Riesco també ha volgut posar èmfasi en què va passar aquell dia en què tots dos posaven fi a la seva relació.

Segons ha aclarit la reportera, la situació no va tenir res a veure que el deixessin fora de casa. És més, tot era un error.

"M'acomiaden d'Ana Rosa i demano a Antonio David que vingui amb mi a Madrid. Ell em convenç que vagi a Màlaga fins que se solucioni el tema dels advocats", ha explicat respecte a com es van desenvolupar les coses.

Captura de Marta Riesco amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco concedeix la seva esperadíssima entrevista a Canal Quickie | Canal Quickie, TEN TV

"Allà ja la situació és insostenible, jo li retreia massa coses", s'ha lamentat Riesco. "A mi em fan fora de casa, però no em deixen tirada al carrer. Tenim una discussió molt greu, discuteixo també amb la filla i ell em diu que me'n vagi".

"Jo no em volia anar a la una del matí amb una medicació altíssima, i ell diu que si no me'n vaig, doncs ja se'n va ell", ha recordat. "L'únic que em deixa és el gos, el trec a passejar i jo no aconsegueixo entrar a casa. Al final el contacten els meus pares i li expliquen el que m'ha passat".

Allà, la Marta ja pot tornar a casa i passar-hi la nit fins l'endemà al matí, quan agafa la maleta i torna a Madrid.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
Marta Riesco dona la cara a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Aquí, Marta Riesco ha puntualitzat quin és el veritable motiu de la seva ruptura. "Vaig trencar amb ell perquè jo vaig sentir que en el pitjor moment de la meva vida ell no estava amb mi. També em proposa escriure un llibre una editorial molt important".

"Li fan un escrit en què ell es comprometia a no demanar ni prendre mesures legals en contra meu pel que jo comptés en el meu llibre. Es va negar a signar", ha destacat Riesco. Una situació que ha marcat un abans i després.