Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega en primer pla, tots dos vestits de negre

Gloria Camila allarga la mà a José Fernando Ortega i aclareix quin és el seu estat

Gloria Camila demostra el seu suport al seu germà José Fernando Ortega en espera de la sentència del jutjat

Gloria Camila ha acudit a la celebració d'aniversari d'un amic íntim en un conegut local de capital. Feia molt que no se la veia en un esdeveniment públic, i per això s'esperaven grans declaracions.

De fet, no va poder assistir al recent homenatge a la seva mare Rocío Jurado. Un esdeveniment que organitza cada any i que no es perd mai, però que aquest any no ha pogut evitar perdre-s'ho.

Durant la festa es va aturar una estona per conversar amb la premsa sobre diversos temes de la seva vida. Entre ells, l'incident del seu germà José Fernando Ortega i la seva recent operació.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila recolza el seu germà José Fernando en espera de la sentència del jutge | GTRES

Gloria Camila dona suport al seu germà José Fernando

D'altra banda, fa uns dies, va saltar la notícia que José Fernando Ortega estaria implicat en un presumpte delicte d'estafa. El motiu és la venda de 13 cotxes a través d'una empresa de préstecs que utilitzava vehicles com avals.

El fill d'Ortega Cano ja ha declarat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Madrid. La resolució podria ser aviat i en cas que fos declarat culpable, hauria de fer front a una pena de presó.

A la vista va anar acompanyat de la seva germana Gloria Camila, que no el volia deixar sol en un moment tan complicat com aquest. D'aquest tema va ser preguntada per la premsa durant la celebració d'un amic a un local de Madrid.

La influencer estava de molt bon humor responent les preguntes de la premsa. Tot i això, no va voler entrar en gaires detalls per parlar de l'incident del seu germà. “El tema ja s'ha aclarit. Està, a més, en procés judicial”, va anunciar.

Primer pla de Gloria Camila Ortega i el seu germà, José Fernando Ortega, tots dos amb rostres somrients
Gloria Camila, un suport incondicional per al seu germà José Fernando | Instagram, @gloriacamilaortega

Amb aquestes declaracions, Gloria Camila ha evidenciat que el procés judicial està en espera de la sentència. Per això, José Fernando no haurà de tornar a declarar una vegada més.

A més, va reconèixer que el seu germà es va equivocar en aquest cas, però ho ha de prendre com a lliçó perquè no li passi en el futur. “Són coses que passen a la vida. Decisions que es prenen i s'aprenen”, va comentar.

Queda clar que Gloria Camila és un gran suport per a aquest complicat moment que està passant José Fernando. Igual que José Ortega Cano, que se'l va veure una mica alterat pel que fa al tema, estan sent moments especialment durs. Tot i això, tenen confiança que la resolució sortirà favorable.

L'estat de Gloria Camila després de l'operació

La influencer s'ha sotmès a una operació de pit recentment. Moment que va aprofitar per fer algun “retoquet” estètic que, com ha assegurat, li creava certs “complexos”.

L'operació ja va ser fa un mes. Des de llavors, gairebé no s'havia vist Gloria Camila. De fet, aquest cop és el segon cop que surt de casa des que va arribar de l'hospital.

A més, no ha publicat gaire contingut a les seves xarxes socials. Una cosa poc habitual en ella. Per això, els seus seguidors estaven certament preocupats per l'estat després de la seva operació.

Imatge de Gloria Camila responent a la premsa
Gloria Camila aclareix el seu estat de salut després de la recent operació | Europapress

En aquesta ocasió, Gloria Camila ha explicat que el procés de recuperació ha estat “complicat”. Motiu pel qual no ha estat vivint la vida amb normalitat.

Pel que sembla es va haver de fer una segona operació de pit, perquè la primera no va sortir com s'esperava. Des de llavors, el postoperatori ha estat força difícil, arribant a provocar-li “ansietat”.

Tot i això, ara ha assegurat que ja es troba molt millor. Cada vegada està aconseguint a fer més coses al seu dia a dia, de manera que li queda poc per estar perfectament.