Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Kate Middleton amb rostre neutre, els cabells recollits i un tocat beix, el príncep Guillem seriós i un emoji cansat

Una altra preocupant notícia sobre Kate Middleton posa en dubte el príncep Guillem

Es revela una informació que contradiu el bon pronòstic que va donar Guillem sobre l'estat de Kate Middleton

Fa tres mesos que no se sap pràcticament res sobre Kate Middleton. La seva última aparició va ser al mes de març a través del vídeo en què reconeixia que patia càncer. Des de llavors hi ha hagut un silenci sepulcral sobre el seu estat de salut.

Aquesta desinformació per part de la Casa Reial està generant molts dubtes a la població. Es creu que el veritable estat de salut de la princesa de Gal·les podria ser preocupant.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer
La Casa Reial Britànica no dona notícies de l'estat de salut de Kate Middleton | Twitter

La premsa britànica desconfia del comunicat de salut de Kate Middleton que ha donat el príncep Guillem

Fa uns dies, el príncep de Gal·les va anar a un acte a França. En aquest se'l va sentir dir que Kate Middleton "està millor" respecte al tractament contra el càncer que està rebent.

Pel que fa a això, el periodista Lan Pelham ha explicat que Guillermo està transmetent un missatge positiu a la seva gent propera. Tot i això, no ho ha fet directament a la premsa.

"Ell diu que Kate està progressant molt bé amb el suport del marit i els fills", explicava Pelham.

Arran de tota aquesta informació, s'esperava que Kate Middleton estigués present al pròxim acte públic. Tot i això, no serà així. El cap de setmana passat van publicar una carta en què van confirmar l'absència de Kate Middleton al "Trooping the colour".

Una notícia que ha tornat a saltar les alarmes sobre l'estat de salut de la princesa de Gal·les. Un cop més, la salubritat de Kate és posada en dubte. Els ciutadans britànics estan cansats d'aquest debat i indignats per com porta la Casa Reial tota aquesta situació.

Consideren que no hi ha transparència davant de l'escassa informació que estan rebent. Motiu pel qual cada cop es generen més dubtes que acaben en desinformació. Davant d'aquesta situació, estan reclamant un comunicat oficial que aclareixi el seu veritable estat de salut.

Muntatge dels principes de Gal·les amb el plató de Big Brother UK de fons
La premsa britànica contradiu el comunicat de salut de Guillem de Gal·les sobre Kate Middleton | GTRES, Instagram, Europa Press

Arran d'això, la periodista italiana Deborah Ameri ha donat alguns detalls de l'esperada tornada de Kate a la vida pública.

"L'absència de cinc mesos és en si un indici. És possible que el càncer de la Princesa de Gal·les no hagi estat descobert tan aviat com el va deixar entreveure el Palau de Kensington. Dels Estats Units arriba una deducció molt clara: no veurem Kate Middleton fins a l'any que ve. Però s'està lliurant una bruta batalla mediàtica per la salut”, explicava.

La periodista aclaria que, de moment, "no hi ha data fixada", pel que fa al seu retorn. Tot i això, "els rumors són optimistes" pel que fa a la seva salut. També ha reconegut que la seva absència s'està fent “molt pesada”.

Per acabar, declarava que la millor idea és fer un altre vídeo en què "Kate podria dissipar les preocupacions".

La vida de Kate Middleton allunyada de les mirades de la premsa

Mentrestant, la princesa de Gal·les intenta mantenir-se al marge de tota la informació que està sortint respecte a la seva salut. Segons revela l'experta a la Casa Reial Hilary Fordwich, Kate intenta fer una vida totalment normal.

Kate Middleton somrient amb un vestit blau subjectant un paraigua de colors
Preocupa l'estat de salut de Kate Middleton per les escasses notícies de la malaltia | Europa Press

"Kate ha visitat amics i ha assistit a esdeveniments familiars. Se centra en la màxima normalitat per als seus fills petits i, de moment, tot és positiu. Això no evita que sigui l'any que ve quan torni a les funcions públiques reals", explicava.

A més, l'experta ha explicat que Kate Middleton està comptant amb el suport i la discreció de gent propera al seu dia a dia.

"Ella va ser vista caminant per la ciutat, lluint optimista. Els veïns i les famílies dels seus companys d'escola dels seus fills l'han protegit i estan fent tot el possible per assegurar-se que estigui protegida d'ulls curiosos", comentava.