Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre somrient i, de fons, el logotip del Calan Quickie i un emoji d'un rellotge al costat

El nou ‘Sálvame’ aconsegueix el seu objectiu amb María Patiño en només una setmana

El successor de ‘Sálvame’, ‘Ni que fuéramos Shhh’, ha aconseguit en temps rècord els resultats més esperats

Sálvame, agradi o no, és història de la televisió, perquè va crear una forma nova d'entendre-la i de fer-la, li va donar un toc irreverent. Tot això el va portar a aconseguir grans audiències i seguidors fidels. Per aquest motiu, durant 14 anys va ser el líder indiscutible de la seva franja horària.

Tot i això, Telecinco l'any passat va decidir cancel·lar el format per sempre, per tristesa dels seus fans. Malgrat que ara aquests han tornat a poder gaudir de l'essència del programa gràcies a l'emissió de la nova versió: Ni que fuéramos. Un format presentat per María Patiño, que primer s'ha estrenat únicament en línia i que ara ha arribat a la tele tradicional.

Captura de Ni que fuéramos amb Kiko Hernández, María Patiño o Belén Esteban
'Sálvame' és l'origen i l'ànima de 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

El passat dia 3 de juny, aquest espai, a més de continuar veient-se en streaming, es pot gaudir a Ten TV. I la veritat és que no ho ha pogut fer de la millor manera: aconseguint el seu objectiu. Aquest no és un altre que tornar a la petita pantalla sense deixar indiferent ningú.

María Patiño, amb el nou Sálvame, aconsegueix importants propòsits

María Patiño, juntament amb antics col·laboradors i equip tècnic de Sálvame, va apostar per recuperar l'ànima d'aquest format. Per aquest motiu, juntament amb molts dels seus excompanys, s'ha aventurat a crear Ni que fuéramos. Un espai sobre la premsa rosa on l'absurd, l'espontaneïtat, els moments més surrealistes, l'humor i la informació es donen la mà, com en el seu antecessor.

Inicialment, va començar a emetre's en línia, convertint-se en el més vist de YouTube. I aquest èxit va fer cridar l'atenció de Ten TV, que des del 3 de juny l'emet en directe. Una decisió absolutament encertada.

Ni que fuéramos, amb Maria al capdavant, ha aconseguit el propòsit que es van marcar inicialment els seus creadors. Ens estem referint a cridar l'atenció, cosa que queda clara cada tarda a les xarxes, entretenir, tornar a la petita pantalla i tenir bons resultats. Tot això ho ha aconseguit en un temps rècord, en una setmana pràcticament, per a tristesa dels seus detractors.

Captura de María Patiño donant una exclusiva a 'Ni que fuéramos'
María Patiño i el seu equip han aconseguit els seus propòsits | Canal Quickie, TEN TV

Però és que, a més, Ni que fuéramos ha fet que Ten superi amb escreix les metes que s'havia marcat. Ni més ni menys que ha aconseguit fer les millors dades d'audiència des que va començar el seu camí. Als seus inicis es va proposar arribar al 2% amb els seus programes i ara ho ha sobrepassat, ja que l'espai ha fet de mitjana la setmana passada un 3,2%.

Fins i tot cal establir que Patiño i el seu equip han provocat que aquest canal hagi obtingut una cosa inimaginable. Fer el millor dia de la seva història, que va ser dimarts passat: assolir una mitjana d'1,6%.

Encara més, el successor de Sálvame ha estat líder al target d'entre 25 a 44 anys, davant de Telecinco i Antena 3. I és que ha arribat a aconseguir dades de fins al 10,7 %.

Ten està encantat, per tant, amb la incorporació de Ni que fuéramos a la seva graella. En set dies emetent-se li ha fet viure moments de veritable rècord. Ha succeït així malgrat que, a mesura que va anar evolucionant la setmana, ha anat fluixejant, ja que els primers dies van ser més vistos que els últims.

El nou Sálvame de María Patiño espera avui tornar a aconseguir un gran èxit

María Patiño vol millorar l'audiència de divendres passat, que no va passar del 2,4%. I aquesta tarda tenen un plat fort per aconseguir-ho. Rebrà a plató la Marta Riesco.

Després que la jove concedís una exclusiva al programa parlant del seu calvari al costat d'Antonio David, fa un pas més. Avui s'asseurà amb la presentadora i els col·laboradors per respondre totes les seves preguntes. I la veritat és que s'ha generat expectació per com transcorrerà l'entrevista, tenint en compte les tibantors existents entre les dues parts.