Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de pla curt d'Alaska i Mario somrients i, de fons, una imatge amb cors i interrogants al costat

Alaska i Mario Vaquerizo celebren 25 anys d'amor: les imatges de la seva boda secreta

Alaska i Mario Vaquerizo celebren el seu 25è aniversari des que van decidir casar-se en secret a Las Vegas

Mario Vaquerizo i Olvido Gara, popularment coneguda com a Alaska, formen una de les parelles més reconegudes de la societat espanyola. Ell pertanyia a les Nancys Rubias, el grup musical que el va catapultar a la fama. Posteriorment, atesa la seva popularitat, tots dos van fer el seu propi reality xou basat en el seu dia a dia.

Aquesta popular parella està de celebració, ja que ja han passat 25 anys des que es van fer el primer petó. De fet, han volgut destacar-ho a les seves xarxes socials amb diverses imatges en què apareixen fent-se petons. “Avui fa 25 anys que ens vam fer el primer petó… per molts petons i molts anys més, Mario, t'estimo!”, escrivia Alaska.

La boda secreta d'Alaska i Mario Vaquerizo a Las Vegas

La parella va sorprendre tothom quan de la nit al dia van decidir passar per l'altar. I és que la boda va ser totalment un secret per als seus familiars, amics i també per a la premsa. L'enllaç va tenir lloc el 29 de novembre de 1999, a Las Vegas. A més, ho van fer d'una manera molt cridanera.

Mario va decidir vestir-se d'Elvis Presley, mentre que Alaska ho va fer de Dolly Parton. “No ho vam dir a ningú, ni als nostres pares. És el millor que he fet a la meva vida”, afirmava Mario a la televisió.

Ja fa uns anys, Mario Vaquerizo va publicar una fotografia a les seves xarxes socials que captava els moments previs a l'enllaç confidencial. “Hores abans de casar-nos i unir-nos de per vida”, escrivia.

Després de tants anys, el mateix Mario Vaquerizo va revelar la importància que va tenir aquest primer petó entre ells. El cantant va reconèixer que va ser ell mateix qui va fer el primer pas per conèixer Alaska.

Tot va passar durant un concert d'Alaska a Barcelona. Mario era un dels treballadors de la discogràfica, que s'encarregava de promocionar bandes musicals.

Després d'acabar el concert, va reunir el valor d'acostar-se a Alaska i fer-li un petó sense dir res. “Li vaig plantar un petó directament i vaig sortir guanyant perquè vaig ser correspost. Aquí va començar tot”, reconeixia Mario Vaquerizo en una entrevista.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska a l'aniversari de la Baronessa Thyssen
Alaska i Mario Vaquerizo recorden el seu primer petó a les xarxes socials | GTRES

La segona boda d'Alaska i Mario Vaquerizo a Madrid

L'enllaç a Las Vegas va ser un moment idíl·lic guardat per al record. Tot i això, després de tants anys, la parella creia que havien de compartir un moment així amb els seus éssers estimats. Motiu pel qual van decidir fer una segona boda, encara que aquesta vegada a Espanya.

El 27 de maig de 2011 es van donar el 'sí, vull' al registre civil de Madrid. Un moment que van poder compartir amb familiars i amics.

Per a després, havien organitzat una gran celebració per commemorar aquest moment tan especial a les seves vides. Seria un banquet que va tenir lloc a l'Hotel Emperador, en plena Gran Via madrilenya.

Molt a desgrat seu, la llista de convidats va haver de ser reduïda, ja que hi havia un límit d'aforament a la sala. Per aquest motiu, alguns dels seus éssers estimats només van poder acudir a la cerimònia i no a la celebració posterior.