Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco i l'últim intent per recuperar David Flores: ‘No tiro la tovallola’

Rocío Carrasco ha demostrat que no pensa rendir-se per recuperar la relació amb David Flores Carrasco i Rocío Flores

Rocío Carrasco acaba de rebre una mala notícia pel que fa a la seva denúncia a Antonio David Flores. Recentment, s'ha revelat que el Tribunal Suprem hauria decidit arxivar la querella que va presentar contra el seu exmarit. El motiu va ser un presumpte delicte de maltractament psicològic continuat, però el procediment ja ha arribat al final després de gairebé set anys.

Ara bé, això sembla que no capgirarà en excés l'actual vida de Rocío Carrasco, que està vivint un gran moment personal. Té molt a veure la seva relació amb Fidel Albiac, que continua molt ben encaminada. I és que l'empresari ha demostrat ser el seu suport més gran en l'àmbit professional i personal.

Muntatge de FIdel Albiac i Rocio Carrasco en primer pla
Rocío Carrasco està en un gran moment amb Fidel Albiac | Europa Press, catalunyadiari.com

A més a més, el seu projecte empresarial ha començat amb molt bon peu. Fa unes setmanes, va presentar la seva nova línia de cosmètics i va ser molt especial, ja que coincidia amb el seu 47è aniversari. Ho va poder celebrar amb el seu marit i els amics més propers. Qui no s'hi va veure van ser els seus fills, amb qui no té relació des de fa anys.

Rocío Carrasco continua esperançada a recuperar la confiança dels seus fills

Hi ha un aspecte de la seva vida que té especialment preocupada Rocío Carrasco. Aquest és el distanciament que té amb els seus fills Rocío i David des de fa anys. Motiu pel qual no aconsegueix gaudir plenament de la seva vida.

La filla de Rocío Jurado ja no té cap contacte amb cap dels seus fills. De fet, es coneix que el vincle està totalment trencat des de fa molts anys. Al llarg d'aquest temps, s'ha comentat diverses vegades la possibilitat d'un possible acostament, però mai no s'ha produït.

Especialment, la seva relació amb el seu fill David Flores Carrasco, que sempre ha semblat més possible de recuperar. Tanmateix, no és una tasca senzilla, ja que ja fa gairebé deu anys que no es veuen les cares.

Muntatge amb Rocío Carrasco mirant de banda seriosa i David Flores Carrasco seriós al carrer
Rocío Carrasco lluitarà per recuperar la relació amb el seu fill | catalunyadiari.com

El motiu pel qual Rocío Carrasco va decidir separar-se del seu fill va ser perquè aquest la va portar a judici per l'impagament de la pensió. Tot i que va ser Antonio David Flores qui, en principi, va denunciar Rocío Carrasco. Més tard, el mateix David va confirmar al jutjat que volia tirar endavant amb el procés.

Aquesta circumstància va causar un dolor immens a Rocío Carrasco. Tan gran era la decepció que sentia amb el seu fill que va decidir separar-se'n de manera definitiva. De fet, la relació està trencada des de fa gairebé deu anys.

Atesa la serietat de la situació, s'havia comentat que la separació entre la mare i els fills era definitiva. Tanmateix, per a sorpresa de tots, Rocío Carrasco ha declarat que encara no s'ha donat per vençuda.

Així ho va demostrar en les últimes declaracions en sortir de l'esdeveniment de presentació de la seva gamma de productes estètics. “La tovallola no es tira. Es renta, però no es tira”, reconeixia. Aquestes paraules han fet parlar molt.

Es donava per fet que la filla de Rocío Jurado donava per acabada la relació amb els fills. De fet, durant els darrers anys mai no ha donat peu a una possible reconciliació.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío Carrasco no es rendeix, vol reconciliar-se amb els fills | catalunyadiari.com

Se li ha preguntat moltes vegades sobre el tema i mai no ha deixat clara la seva intenció per lligar caps amb els seus fills. Motiu pel qual ara han sorprès les seves intencions.

Tanmateix, sembla que la seva voluntat no serà suficient. Tant David com Rocío no tenen intenció de tornar a estrènyer llaços amb la seva mare. Tots dos estan molt dolguts amb el distanciament i l'actitud que hi ha tingut durant els últims anys.

Caldrà estar pendents dels pròxims moviments de Rocío Carrasco amb els seus fills. No sembla una tasca senzilla, però està disposada a continuar lluitant perquè es puguin reconciliar en un futur.