Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Sandra Barneda amb rostre de sorpresa i, de fons, un pla general del plató de 'Así es la Vida'

Sandra Barneda s'emporta una alegria a Telecinco abans del final d''Así es la vida'

Sandra Barneda ha aconseguit una bona dada d'audiència per a la cadena, abans que es cancel·li el programa de les tardes

Sandra Barneda és una de les presentadores en què més confia Telecinco. Per aquest motiu, condueix les gales del diumenge de Supervivientes i l'espai Así es la vida, que s'emet a la sobretaula. Un programa aquest últim que la cadena pròximament cancel·larà.

Per a Sandra Barneda aquesta decisió de Mediaset ha estat un revés enorme. Ara bé, no tot són males notícies per a ella.

César Muñoz i Sandra Barneda, amb cara de sorpresa, asseguts en un plató de Telecinco
Sandra Barneda ha topat amb la cancel·lació d''Así es la vida' | Mediaset

Abans que es posi fi al format esmentat, la catalana ha topat amb una alegria enorme. Ha tornat a ser líder d'audiència amb aquest reality de supervivència.

Sandra Barneda rep una alegria enorme a Telecinco

Sandra Barneda, l'ex de Nagore Robles, ha conegut aquests dies la decisió de Telecinco amb Así es la vida, que ella condueix. I no ha estat cap altra que cancel·lar el programa, bàsicament pels seus mals resultats. En cap moment ha aconseguit igualar o superar les dades que aconseguia el seu antecessor, Sálvame.

Això, com és lògic, ha estat un revés per a la presentadora catalana, que perd un espai diari. Encara que en aquest tràngol de pesar s'ha emportat una alegria enorme. Ni més ni menys que ahir a la nit, amb la gala de Conexión Honduras, va aconseguir ser líder de l'horari de màxima audiència.

En concret, Sandra va aconseguir obtenir un 15,1 % de quota amb aquesta cita de Supervivientes. Això va suposar que 1.363.000 espectadors es quedessin enganxats al televisor amb aquella. I això és una satisfacció enorme per a Mediaset, que està lluitant per sortir de la seva crisi d'audiència.

D'aquesta manera, Barneda ha demostrat que pot donar bones dades a Mediaset, per la qual cosa s'hi continuarà confiant. I és que va escombrar a l'horari de màxima audiència els seus rivals. Sí, perquè la segona opció més vista va ser Al Rojo Vivo, amb l'especial de les eleccions europees, que es va quedar amb l'11,7 %.

Captura d'Alejandro Nieto amb Sandra Barneda al plató de Supervivientes
Sandra Barneda va aconseguir fer líder ahir a la nit Telecinco amb la gala de 'Supervivientes' | Mediaset

El tercer lloc va ser per a Antena 3 amb el seu programa sobre els comicis, que va obtenir un 9,1 %. I el quart va anar a les mans de TVE, que va aconseguir un 8,3 % de quota i 1.130.000 seguidors amb una emissió sobre aquells.

Les opcions menys seguides pel públic van ser Cuatro, amb Cuarto Milenio, que no va passar del 5,1 %, i La 2. Aquesta cadena va aconseguir un 2,4 % amb Imprescindibles i un 1,5 % amb l'emissió de la pel·lícula Espíritu sagrado.

Ateses les dades, és clar que Sandra Barneda va triomfar ahir a la nit a la seva franja. Ho va fer aconseguint un resultat molt semblant al de la setmana anterior.

Sandra Barneda ja coneix el substitut d'Así es la vida

Sandra Barneda, que ha estat al disparador per les seves opinions sobre Ángel Cristo, sap que el final d'Así es la vida és a prop. Pel que sembla, serà al juliol quan Telecinco li posi fi per les males audiències que ha obtingut. I això que s'ha intentat donar-li una oportunitat perquè enganxés el públic, però no ho ha aconseguit.

El lloc d'aquest espai a la graella sembla que l'ocuparà un format que estarà presentat per Jorge Javier Vázquez. Es dirà El diario de Jorge. I serà una versió del famós El diario de Patricia, on tenien lloc testimonis de ciutadans anònims d'allò més singulars.

Captura de Jorge Javier Vázquez com a convidat al plató de De Viernes
Sandra Barneda ja coneix el substitut d''Así es la vida' | Mediaset

Amb aquest projecte, Mediaset continua amb el procés de renovació. Procés que farà que s'emetin altres novetats com ara Supervivientes All Stars i el programa de cuina Next Level Chef.

A més, tornarà la versió d'anònims de Gran Hermano i arribarà un format presentat per Carlos Latre, per rivalitzar amb Pablo Motos i David Broncano. Sense oblidar l'emissió d'una sèrie nova: La favorita.