Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno amb rostre neutre i, al costat, una imatge amb la seva mare i un crespó negre

Olga Moreno, davant una decisió complicada amb 'Supervivientes' en perdre la seva mare

Olga Moreno ha de prendre immediatament una determinació pel que fa a ‘Supervivientes All Stars’

Olga Moreno està vivint ara un dels pitjors moments de la seva vida. I és que la seva mare, Rosa, ha mort als 82 anys.

L'ex d'Antonio David Flores està desolada per aquesta pèrdua, ja que aquella era un dels pilars de la seva vida. Pèrdua que ara li està fent possiblement replantejar-se la seva participació en Supervivientes All Stars.

Captura d'Olga Moreno entrant al plató de Supervivientes
Olga Moreno participarà en la nova edició del reality de supervivència de Telecinco | Mediaset

Sí, Olga Moreno s'embarca novament eh l'aventura d'aquest reality d'aquí a uns dies. Però potser el que ha passat li fa pensar que no és el moment d'agafar aquest camí, que ara ha d'estar al costat dels seus. Per això, com més aviat millor, ha de prendre una determinació sobre això.

Olga Moreno ha de decidir què fer amb Supervivientes

Olga Moreno, que va ser la guanyadora de Supervivientes el 2021, ha acceptat tornar a l'illa. Tot per participar en la versió dels millors concursants de la història: Supervivientes All Stars. I el seu fitxatge ha estat declarat oficial aquests dies.

Captura d'Olga Moreno agafant una torxa al plat de Supervivientes al costat de Carlos Sobera
Olga Moreno ha acceptat ser concursant de l'edició especial de 'Supervivientes' | Mediaset

La sevillana, que haurà posat una sèrie de condicions per acceptar el repte, es va mostrar encantada amb el fet de tornar a Hondures. Ara, però, es pot estar plantejant tirar endavant amb l'acord o trencar-lo. El motiu és que en aquestes últimes hores ha mort la seva mare.

Olga ha hagut d'acomiadar Rosa per sempre, després que aquesta portés anys afrontant un càncer. I això la té desolada, perquè mantenia una relació molt especial amb ella, que havia estat un dels pilars en els moments més difícils.

Moreno ara està destrossada, afrontant com pot aquesta dura situació, davant la qual ha de prendre una decisió urgent. En concret, tenint en compte que el reality comença d'aquí a pocs dies, ha de determinar què farà. Sí, si se'n va a l'illa o si, per contra, deixa passar l'oportunitat i se centra a estar al costat de la seva família davant d'això que estan vivint.

Potser ella té clar que el seu lloc ara és a Espanya, al costat dels seus éssers estimats, especialment del seu pare. Encara més, possiblement, anímicament no està tampoc preparada per allunyar-se'n i afrontar sola aquesta pèrdua tràgica.

Caldrà esperar per sortir de dubtes sobre la determinació de l'ex d'Antonio David sobre Supervivientes All Stars. Tot i que la veritat és que hi ha qualsevol possibilitat.

Fotografia d'Olga Moreno passejant amb Agustín Etienne davant un micròfon d'Europa Press
Olga Moreno ha de decidir què fer ara amb la seva participació en 'Supervivientes' | Europa Press

Mentre arriba el moment de conèixer la seva postura, Olga està rebent molts missatges d'afecte i condol a les xarxes socials. Exemples són aquests: “Molt d'ànim”, “M'uneixo al teu dolor i li envio un petó al cel” i “Que descansi en pau. Una abraçada molt forta per a tota la família”.

Olga Moreno: el nou company que tindria a Supervivientes

Olga Moreno ha de decidir si afrontar finalment l'aventura de participar en Supervivientes All Stars. I si acaba fent el pas, tindrà un nou company. Exactament, s'ha revelat un altre dels concursants que estaran presents en aquesta emblemàtica edició especial.

Aquest no és cap altre que Alejandro Nieto, que va ser el guanyador del reality el 2022. Un jove que, a més, ha participat en altres formats com  ara La Isla de las Tentaciones i que ha generat controvèrsia per actituds amb aspectes masclistes.

Captura d'Alejandro Nieto entrant al plató de Supervivientes
Olga Moreno, si acaba anant a 'Supervivientes', conviurà amb Alejandro | Mediaset

El gadità ha estat presentat a l'última gala del concurs i a plató ha manifestat la seva alegria per tornar a l'illa. Així, ha dit: “Seré com sempre soc, ho faré tan bé com pugui i ja està, que guanyi el millor”.

“Ens enfrontem a titans, hi ha gent molt forta i no sé què passarà. Vaig amb unes altres expectatives, però, per descomptat, amb ganes de guanyar, no us penseu que no”.