Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis de Olmo a la gala dels Premis Planeta

Així es troba Luis del Olmo després de patir una nova caiguda: 'Creia que no podia'

El periodista ha donat unes declaracions després de confirmar que va tornar a caure fa uns dies

Luis del Olmo, una de les veus més emblemàtiques de la ràdio a Espanya, travessa una complicada etapa a diverses caigudes sofertes els últims mesos. Als 87 anys, de l'Olmo ha confessat que recentment ha relliscat als carrers de Tarragona i Roda de Barà. Això li ha suposat un nou repte en la seva condició física fràgil.

El mes de novembre passat, del Olmo es va veure obligat a absentar-se dels premis Antena d'Or a causa d'una aparatosa caiguda a la banyera de casa seva. Aquest accident domèstic li va ocasionar ferides que van requerir atenció mèdica urgent i li van impedir assistir a la gala on rebria un prestigiós reconeixement per la seva trajectòria professional.

Luis del Olmo en un pla mitjà presentant un programa a RTVE amb rostre seriós
Luis del Olmo ha parlat del seu problema | RTVE

En una recent entrevista al programa Col·lapse , presentat per Ricard Ustrell a TV3, Luis del Olmo va revelar detalls sobre la seva última caiguda. “Em vaig lliscar l'altre dia pels carrers de Tarragona i Roda de Berà i creia que no podia assistir a la teva xerrada aquí aquesta nit”, va confessar. Aquestes paraules reflecteixen la preocupació i la fragilitat que sent davant d'aquestes recurrents caigudes.

Luis del Olmo, optimista i positiu

Tot i els revessos, Luis del Olmo manté una actitud optimista sobre la seva recuperació. “Estic una mica millor que ahir i ahir estava una mica millor que el dia anterior, perquè el meu cos serrà, que ja té vuitanta i bastants anys”, ha afirmat. Està lenta, però millora constant és un raig d'esperança per a ell i els seus éssers estimats.

En aquests moments difícils, el suport de la dona, Mercedes González, ha estat fonamental. Mercedes ha jugat un paper crucial a la vida de Luis, especialment a motivar-lo a no cancel·lar els seus compromisos professionals malgrat els seus problemes de salut.

“El poder i l'empenta de la meva dona que em deia que he d'anar-hi, doncs aquí soc. Disposat a la teva persona, als teus espectadors i als teus oients”, va assenyalar de l'Olmo.

Luis del Olmo i la seva dona Mercedes als Premis Planeta
Luis del Olmo compta amb el suport de la seva dona | Europa Press

Luis del Olmo ha estat sempre un exemple de professionalisme i dedicació. Tot i la seva avançada edat i les dificultats recents, continua demostrant una fortalesa admirable. La seva presència al programa de TV3, malgrat les caigudes, és una prova del seu compromís i passió per la comunicació.

La caiguda del novembre, que li va impedir assistir a la gala de les Antenes d'Or, va ser un recordatori dels riscos a què s'enfronta a causa de la seva edat. Tot i això, el premi que no va poder recollir en persona és un testimoni de la seva contribució inavaluable al periodisme espanyol. Aquest reconeixement se suma a una llarga llista d'honors acumulats al llarg de la seva carrera.