Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de María Verdoy en el seu primer dia a Socialité de Telecinco

María Verdoy frena 'Socialité' entre llàgrimes per donar un trist comunicat

La presentadora s'ha acomiadat del seu company, Javier de Hoyos, que fins ara era el director del programa

María Verdoy, presentadora de Socialité, va aturar el programa en directe per comunicar una notícia que va deixar tothom amb el cor encongit. Entre llàgrimes i visiblement afectada, Verdoy va anunciar que Javier de Hoyos, el carismàtic director, abandona el projecte per emprendre una nova aventura professional. Aquest anunci, carregat de tristesa, reflecteix la profunda estima i l'admiració que tant Verdoy com la resta de l'equip senten per De Hoyos.

L'atmosfera al plató de Socialité es va tornar solemne quan María Verdoy, amb la veu trencada per l'emoció, va frenar l'emissió del programa per donar la notícia. "Avui he de comunicar una cosa que no em resulta gens fàcil. El nostre estimat company Javier de Hoyos ha decidit emprendre una nova aventura professional i lamentablement ens deixa", va anunciar Verdoy.

L'impacte de la notícia va ser immediat i palpable. Javier de Hoyos no només ha estat un director exemplar, també un pilar fonamental a Socialité. El seu carisma, professionalitat i dedicació han deixat una empremta inesborrable a l'equip i a l'audiència. "Javier adorava el seu equip i tots lamentarem profundament el seu adéu", va continuar María Verdoy.

Captura imatge de Javier de Hoyos emocionat
Javier de Hoyos s'ha emocionat | @teletuits

Javier de Hoyos marxa per assumir un nou repte professional, una etapa que ha estat rebuda amb opinions mixtes. Tot i que alguns celebren el seu ascens i les noves oportunitats que això comporta, altres qüestionen el rumb que prendrà la seva carrera en aquest nou entorn.

"Estem molt orgullosos d'ell i desitgem tot l'èxit del món en la seva nova aventura", va afegir Verdoy. La periodista ha intentat mantenir les maneres mentre expressava els seus millors desitjos per al seu company i amic.

María Verdoy admira Javier de Hoyos

El llegat de Javier de Hoyos a Socialité és innegable. Des de la seva arribada al programa, ha aportat no només el talent com a presentador, també la capacitat per connectar amb l'audiència i crear un ambient de treball positiu i col·laboratiu.

"No és només un company de feina, és un amic, una inspiració i algú a qui sempre recordarem amb afecte i admiració", va assenyalar María Verdoy.

Captura de Maria Verdoy a la promoció de Socialité Club de Divinity
María Verdoy afronta una nova etapa a 'Socialité' | Mediaset

Les xarxes socials es van inundar ràpidament de missatges de suport i gratitud cap a Javier de Hoyos. Fans del programa, col·legues i personalitats del medi van expressar la seva tristesa per la seva partida i li van desitjar el millor en el nou camí.

"Gràcies per tots aquests anys de dedicació i professionalisme. T'estranyarem", va escriure un seguidor a la xarxa social X.