Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb les cares de Fran Rivera i Lourdes Montes posant en un photocall

Les imatges de Fran Rivera i Lourdes Montes a Eivissa que resolen moltes especulacions

El torero i la dissenyadora han assistit a una desfilada de moda i han coincidit amb altres famosos com Joaquín Prat

Les recents fotografies de Fran Rivera i Lourdes Montes a Eivissa han servit per aclarir els dubtes que han envoltat la parella en els darrers temps. Els rumors sobre possibles friccions han estat callats de manera contundent gràcies a les imatges que els mostren relaxats i còmplices. La seva presència en una desfilada de moda, on van posar junts per als mitjans, ha estat una clara demostració de la seva unitat i el seu compromís mutu.

Fran Rivera i Lourdes Montes van triar Eivissa com a destinació per passar un cap de setmana ple de moda i relaxació. Van assistir a una prestigiosa desfilada de moda que va atreure nombroses personalitats del món de l'espectacle i la societat espanyola. La parella no només va gaudir de l'esdeveniment, sinó que també es va mostrar molt afectuosa i propera en tot moment, i va dissipar qualsevol rumor de tensió entre ells.

Fran Rivera i Lourdes Montes posant somrients en un photocall en un esdeveniment a Eivissa
Fran i Lourdes estan més feliços que mai | GTRES

Entre els assistents a la desfilada, van destacar figures com Joaquín Prat i Manuel Díaz ‘El Cordobés’. La presència Manuel subratlla la bona relació i la integració de Lourdes Montes al cercle social del seu marit. Les fotos capturades durant l'esdeveniment mostren la parella interactuant alegrement amb els seus amics, cosa que reforça la idea d'una convivència harmònica i feliç.

Cal tenir en compte que era un esdeveniment de moda, àmbit professional de Lourdes. Això vol dir que Fran també s'esforça per integrar-se entre els companys de la seva dona.

Fran Rivera i Lourdes Montes, més enamorats que mai

Les fotografies de Fran Rivera i Lourdes Montes a Eivissa reflecteixen una parella en plena sintonia. A cada imatge, se'ls veu somrients, compartint mirades còmplices i gaudint del moment.

Aquesta demostració pública d'afecte i complicitat és una resposta clara a les especulacions sobre el seu matrimoni. En posar junts per als mitjans, han enviat un missatge contundent sobre la solidesa de la seva relació.

Imatge de Lourdes Montes amb Fran Rivera a Eivissa
Lourdes Montes coneix els amics de Fran Rivera | GTRES

Durant mesos, els rumors sobre possibles friccions al matrimoni de Fran Rivera i Lourdes Montes han circulat en diversos mitjans. Tot i això, les imatges del cap de setmana a Eivissa semblen haver posat fi a aquestes especulacions. La parella s'ha mostrat unida i feliç, i ha reafirmat que la seva relació es manté forta i estable.

L'aparició pública de Fran Rivera i Lourdes Montes a Eivissa no només ha estat un esdeveniment social destacat, també una declaració d'unitat i d'amor. La parella ha deixat clar que, malgrat els rumors, la relació és forta i estan disposats a mostrar el seu amor.