Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Foto de Joaquín Prat posant amb la seva exdona, Yolanda Bravo, amb la icona d'un cor partit entre ells

Els secrets del divorci de Joaquín Prat i Yolanda Bravo veuen la llum: ‘Jo no volia’

Joaquín Prat revela els secrets de la seva separació amb Yolanda Bravo, la mare del seu fill i parella durant 12 anys

Joaquín Prat és un dels presentadors més famosos del panorama espanyol. Compta amb una carrera molt extensa a la televisió, sobretot en espais de Mediaset. El periodista ha estat una de les cares més visibles en els programes matiners de la cadena.

Actualment, està treballant a Vamos a ver i si hi ha alguna cosa que sempre ha caracteritzat Joaquín Prat és la seva sinceritat. No s'ha amagat mai a l'hora de parlar sobre certs temes que poguessin causar pudor a la resta de periodistes.

Joaquín Prat mira a càmara seriós a Ya es mediodía
Els detalls del divorci de Joaquín Prat i Yolanda Bravo | Mediaset

Es coneix que manté una relació amb Alexia Pla des de fa uns quants anys. No obstant això, no se saben gaires detalls sobre ella o sobre la seva relació. Això és perquè Joaquín Prat sempre ha mantingut la seva vida privada molt en secret.

Les raons darrere de la separació de Joaquín Prat i Yolanda Bravo

Abans de sortir amb Alexia Pla, Joaquín Prat va tenir una llarga relació amb Yolanda Bravo. La parella va arribar a durar dotze anys i, fins i tot, van tenir un fill durant aquest període. I encara que van ser molt feliços, van patir diverses crisis.

Joaquín Prat i la seva parella, Alexia Pla, junts amb el capvespre en el fons
Joaquín Prat té una relació amb Alexia Pla | @a.l.e.x.i.a.pla, Instagram

“Les coses a vegades no funcionen, ja m'hauria agradat que funcionessin. Ha estat molt traumàtic. Però si es pren aquesta decisió és perquè penses que és el millor per a tots dos”, comentava fa temps a Jesús Calleja.

“Són coses que passen a la vida, jo no volia, però t'emportes un aprenentatge i l'enfoques al present i al futur. Començo a sentir-me còmode amb aquesta situació”, afegia.

Unes declaracions que van cridar molt l'atenció. Joaquín Prat ha reconegut que la seva intenció no era separar-se de Yolanda Bravo, com s'havia esmentat en aquell moment.

En aquell moment, s'havia especulat molt sobre els possibles motius per què la parella va decidir separar-se. Algunes fonts van apuntar que el principal responsable de la separació hauria estat el presentador.

Joaquín Prat i la seva exparella Yolanda
Els secrets de la separació de Joaquín Prat i Yolanda Bravo | Europapress

Uns rumors que van sorgir arran d'unes declaracions que va dir a la televisió. En aquestes assegurava que passava massa temps treballant. Entrava molt aviat als platós i arribava molt tard a casa. Això li impedia veure Yolanda i el seu fill Joaco.

Per tot això, Joaquín Prat ha deixat clar que es va equivocar. Això sí, va assegurar que no va tenir mai el desig de divorciar-se de la que llavors era la seva parella.

Finalment, molt a desgrat seu i després d'haver intentat arreglar-ho diverses vegades, van acabar trencant la seva relació. Ell mateix assegurava després que la separació va ser més senzilla en quant a la paperassa, ja que no es van casar mai.

Tot i això, mai va posar impediments en la separació. De fet, van arribar a un acord amistós, sobretot pel benestar del seu fill.

“Tinc el meu príncep, que adora la seva mare, adora el seu pare i afortunadament té una mare i un pare que l'estimen moltíssim”, assegurava sobre això.

Primer pla de Joaquín Prat com a presentador de Anem a veure a Telecinco
Joaquín Prat assegura que mai no va tenir intenció de separar-se de Yolanda Bravo | Mediaset

A més, durant el temps que va estar amb Yolanda Bravo va acabar agafant molt afecte als seus tres fills. De fet, ha assegurat que té “quatre fills”, perquè els va conèixer quan encara eren molt petits.

Després de la ruptura, va voler continuar mantenint contacte amb ells. Motiu pel qual els va deixar clar quines eren les seves intencions amb ells.

“Jo els vaig dir: «Sé el paper que he jugat a les vostres vides i ara us toca a vosaltres decidir quin paper voleu que jo continuï jugant a les vostres. Ja sou grans per decidir»”, demostrava.

El procés de recuperació de Joaquín Prat després del divorci

El presentador ha reconegut en diverses ocasions que el procés posterior va ser força dur per a ell. Li va costar adaptar-se a una vida sense Yolanda i sense el seu fill. De la nit al dia es va veure sol, cosa que li va costar assimilar.

Captura de Joaquín Prat mirant a càmera a Vamos a ver aquest dilluns 22 de gener
El dur procediment pel qual va passar Joaquín Prat després de la seva ruptura amb Yolana Bravo | Mediaset

“Estic sol. Quan la solitud no és buscada és més complicat. Quan és buscada et deixes bressolar, acompanyar i gairebé acariciar i festejar per això”, explicava.

“Jo sempre he pensat que la vida és per compartir-la amb una altra persona. La solitud m'espantava, però ara ja no. Ara m'està començant a agradar”, afegia.

No obstant això, aquesta solitud no li va durar gaire. Ja que, al cap de pocs mesos, va començar a consolidar la seva relació Alexia Pla i ja fa gairebé dos anys que estan junts. Una relació en què se'ls veu molt feliços i que no és estrany que en un futur decideixin passar per l'altar.