Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos amb el repartiment de la sèrie 'La Promesa' de TVE juntament amb el seu logotip i una imatge d'una de les seves protagonistes desenfocada

‘La Promesa’ busca un problema a la seva actriu protagonista: ‘El públic m'odia’

Eva Martín revela la rancúnia que rep per interpretar Cruz, una de les vilanes de la sèrie de TVE ‘La Promesa’

La Promesa està sent tot un èxit a TVE. La sèrie de les tardes està tenint una gran acceptació per part del públic i bona prova són les grans dades d'audiència que està aconseguint.

Si hi ha algú a qui afavoreix aquest èxit és als protagonistes. És a dir, els actors que encarnen els personatges de la sèrie. Un dels més importants és Cruz, representat per Eva Martín.

Imatge promocional de la sèrie 'La Promesa' de RTVE on apareixen tots els actors i actrius de l'elenc
'La Promesa' és una reeixida sèrie de TVE | RTVE

La Promesa provoca odi a Eva Martín pel seu personatge

Eva Martín interpreta Cruz, la marquesa de Luján, un dels personatges més rellevants de la trama de la sèrie. A més, no és un personatge qualsevol, ja que és una de les vilanes de la història. Tot i això, en una recent entrevista, assegurava que gaudeix caracteritzant-la.

“Porto a la meva esquena un bon pes, un personatge molt divertit de fer, és un plaer, perquè té moltes arestes. És terrorífica, divertida, vulnerable. Una mare molt feixuga, però que pels seus fills ho fa tot”, confessava.

Tot i això, com acostuma passar en aquests casos, la bona interpretació traspassa a la pantalla. Motiu pel qual molts dels dolents cinematogràfics han estat menyspreats a la vida real. “El públic m'odia, així que missió complerta”, reconeixia.

Foto de l'actriu Eva Martín durant la presentació de la sèrie 'La Promesa' de RTVE
Eva Martín, satisfeta amb el paper que fa com a villana | Europa Press

Per a sorpresa de tots, Eva Martín està d'acord amb la rancúnia que li arriba de part dels seguidors de La Promesa. La raó és que per a ella això vol dir que està fent la seva feina de la millor manera possible. Motiu pel qual no li molesten les crítiques.

“Quan et toca un personatge guerrer, que pot ser difícil per al públic perquè té moments terrorífics, cal assumir que aquesta peça de l'engranatge és necessària perquè la maquinària funcioni. Això és fonamental per a un actor. Només espero que la gent no em confongui amb el meu personatge”, explicava.

Tot i això, la seva expectativa és que amb el temps la gent pugui veure com és la seva personalitat a la vida real. Per tant, espera que els seguidors de la sèrie entenguin en un futur que és un simple paper de ficció.

Captura de 'La Promesa' amb Cruz amb el cap alçada i una pastilla a la mà
Eva Martín fa de villana a la sèrie | RTVE

Eva Martín explica l'èxit de La Promesa

El reconeixement que està tenint la sèrie és innegable. La ficció està sent molt ben rebuda per part del públic de les tardes. Eva Martín ha donat alguns detalls sobre aquest èxit.

“El format de les telenovel·les funciona. És veritat que és una aposta molt important per part de TVE i de la productora Bambú. Un intent de fer una sèrie diària amb una producció més gran, cosa que crec que és part de l'èxit”, comentava.

Fotografia de Manuel Regueiro i Eva Martín a La Promesa
L'èxit de 'La Promesa', explicat per Eva Martín | RTVE

“Hi ha alguna cosa a la factura de La Promesa, la llum, l'ambientació, el treball d'art, la perruqueria, maquillatge, vestuari, que la fa bonica de veure, i al públic li agrada”, afegia.

Molta gent ja la compara amb la famosa sèrie britànica Downton Abbey. Tot i això, Eva Martín va voler ser prudent i va posar els peus a terra amb aquesta comparació.

“En aquest moment estem en una lluita constant per aconseguir ser respectades i ser vistes com ens mereixem. Estem a anys llum encara, i ni t'explico en l'audiovisual”, apuntava l'actriu.