Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos d'Antonio Rossi en primer pla mirant a càmera amb la cara seriosa i una imatge d'ell amb la seva parella, Hugo Fuertes, i un signe d'exclamació entre ells

Antonio Rossi, abans de la boda amb Hugo Fuertes, dona una exclusiva que ho canvia tot

El periodista revela una informació completament inesperada sobre Agustín Pantoja i Mariló de la Rubia

Recentment, Antonio Rossi anunciava que passaria per l'altar amb Hugo Fuertes. La parella ha decidit fer el pas definitiu en la seva relació després de més de dos anys junts. La cerimònia se celebrarà en només dos mesos, concretament, el pròxim 18 d'agost.

Tot i això, abans de l'enllaç, Antonio Rossi ha revelat una notícia que donarà molt de què parlar. Com sabem, Antonio Rossi sempre ha estat un periodista molt informat de tot el que ha passat a la família Pantoja.

Captura d'Antonio Rossi somrient en un plató de Telecinco
Antonio Rossi s'ha sincerat | Mediaset

La tonadillera es troba en plena gira pel 50è aniversari de la seva carrera. Un moment molt feliç de la seva vida, però hi ha alguna cosa que pot trastocar aquest gran moment.

I és que aquests dies s'està parlant molt de la guerra oberta entre el seu germà, Agustín Pantoja, i la seva millor amiga, Mariló de la Rubia.

La revelació d'Antonio Rossi sobre Isabel Pantoja i Mariló

Cal recordar que Mariló sempre s'ha encarregat de les qüestions mèdiques d'Isabel Pantoja. Tot i això, després de tants anys juntes es van convertir en amigues íntimes. De fet, la cantant s'ha arribat a allotjar a la casa de Mariló a Còrdova quan ha anat a sotmetre's a alguna revisió mèdica.

La relació entre les dues famílies era tan bona que ha estat habitual veure'ls presents a tots els concerts d'Isabel Pantoja. Tot i això, durant les últimes setmanes hi ha hagut algunes tensions entre les dues famílies que han dinamitat la relació.

Captura d'Antonio Rossi com a col·laborador de Vamos a ver a Telecinco
Antonio Rossi revela la ruptura de les famílies d'Isabel Pantoja i Mariló | Mediaset

Segons Antonio Rossi, aquest conflicte ja podria tenir un desenllaç. El periodista ha explicat que ja s'hauria produït el distanciament definitiu entre les dues famílies. “Mariló i la seva família han trencat tot vincle amb Isabel Pantoja i el seu germà, Agustín Pantoja”, revelava.

“La decisió de Mariló i la seva família és trencar amb Isabel Pantoja i el seu germà, no tornaran mai a un concert, ni a mantenir cap mena d'enllaç emocional i d'amistat”, afegia.

Sembla que ja no hi ha marxa enrere, després de tants anys la relació entre Isabel Pantoja i Mariló està trencada. Tot i això, Rossi ha recalcat que continuaran mantenint el vincle mèdic.

“Avui puc dir que mai no tornaran a un concert, que només mantindran, perquè són bona gent, la relació mèdica, però mai no tornaran a mantenir cap mena d'enllaç d'amistat amb ells”, explicava.

Antonio Rossi mirant a càmera somrient a Ja és migdia
Antonio Rossi ho ha explicat tot | Mediaset

El motiu del distanciament entre Mariló i Isabel Pantoja

Des de la revelació de la notícia han sorgit molts rumors. Aquests tractaven sobre quina seria la raó per la qual Mariló ha decidit distanciar-se de la família Pantoja.

Segons ha explicat Antonio Rossi, la causa té nom propi: Agustín Pantoja. Sembla que el germà de la tonadillera té un gran malestar amb els darrers comportaments de la família de Mariló.

Es parla que l'inici de tot això va ser quan Mariló no va contribuir a pagar la multa d'Isabel Pantoja. “Agustín no ho va suportar, es va emprenyar i va trencar radicalment la relació amb ella i la seva família”, aportava Rossi.

Agustín Pantoja i Isabel Pantoja amb ulleres de sol a l'aeroport de Gran Canaria
Agustín Pantoja, el detonant de la ruptura entre Isabel i Mariló | Europa Press

Tot i això, l'amistat va tornar a la normalitat quan van necessitar acudir a Mariló pels problemes de salut d'Isabel. Temps després, la periodista Leticia Requejo avançava que Agustín hauria intentat allunyar Mariló de la seva germana.

La raó és que no li semblava bé que estigués tant davant de les càmeres de la premsa. “Agustín no suporta el protagonisme que ha adquirit Mariló. El protagonisme en positiu, a més, no ho suporta”, explicava Requejo.

Per aquest motiu, Agustín ha intentat evitar diverses vegades que Mariló sigui fotografiada amb Isabel. Consegüentment, ha fet el que està a la seva mà perquè la seva família tampoc acudeixin als concerts de la cantant.

Primer pla del perfil de Mariló de la Rubia caminant pel carrer amb micròfons de premsa al seu voltant
Mariló de la Rubia, obligada a allunyar-se d'Isabel Pantoja | Europa Press

Requejo avançava una mica més dient que la intenció d'Agustín Pantoja era rebaixar el paper de Mariló i la seva família. Que no fossin protagonistes als concerts ni a la vida de la cantant.

“Això ho ha desencadenat l'actitud d'Agustín, que va començar amb el concert de Saragossa, ja que no li va donar el lloc que li corresponia”, deia Rossi.

Després de tot això, Mariló ha decidit tornar a Còrdova i distanciar-se d'una vegada per totes de la família Pantoja.

De moment, no es coneix què és el que opina Isabel Pantoja de tot això. El que és clar és que, aquesta vegada, sembla que sí que és una ruptura definitiva entre Mariló i la cantant.