Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kate Middleton

Les emotives paraules de Kate Middleton després de filtrar-se com evoluciona la malaltia

El tractament de Kate Middleton funciona, però la princesa encara no pot reprendre la seva agenda

L'absència de Kate Middleton a la tradicional desfilada Trooping the Colour ha causat gran preocupació i especulació al Regne Unit. Des que es va filtrar la notícia que a la princesa de Gal·les li havien detectat càncer, ha desaparegut de vida pública. Fonts properes a Palau han filtrat que l'estat de Kate és feble, tot i que el tractament funciona.

S'ha confirmat que la seva medicació evoluciona positivament, però ha de guardar repòs. Per això ha publicat unes paraules emotives d'agraïment. La carta, compartida al seu compte oficial, és una mostra de la seva dedicació i afecte envers les tropes i n'ha commogut molts.

Muntatge dels principes de Gal·les amb el plató de Big Brother UK de fons
Kate Middleton compta amb el suport del seu marit | GTRES, Instagram, Europa Press

“Volia escriure'ls per fer-los saber com n'estic d'orgullosa de tot el regiment abans de la Revisió del Coronel i de Trooping the Colour”. Aquestes paraules inicials reflecteixen l'estimació i l'admiració que Kate sent per les tropes.

“Aquest any han estat practicant durant mesos i dedicant moltes hores per garantir que els seus uniformes i exercicis estiguin impecables”, continuava.
Kate Middleton també ha expressat els seus millors desitjos perquè tot surti a la perfecció i va manifestar el seu pesar per no poder ser-hi present. “Ser el seu coronel continua sent un gran honor i lamento molt no poder rebre la salutació a la Revisió del Coronel d'aquest any”.

L'estat de salut de Kate Middleton

L'estat de Kate Middleton li ha impedit tornar a la vida pública, però vol que tothom sàpiga com està d'orgullosa. Algun dia serà reina d'Anglaterra i vol cuidar la relació amb les tropes, per això ha demanat perdó.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer
Kate Middleton està lluitant | Twitter

“Si us plau, transmetin les meves disculpes a tot el Regiment. Espero poder representar-los a tots novament aviat”. Aquestes declaracions han estat interpretades com un indici clar del seu compromís i desig de retornar a les seves funcions.

Des que es va conèixer la notícia de la malaltia, la salut de Kate Middleton ha estat un tema de gran interès i preocupació. Segons les filtracions recents, el tractament de la princesa de Gal·les està evolucionant favorablement, però és lent.

Fonts properes a la Família Reial han confirmat que, encara que Kate està feble a causa dels tractaments, es manté optimista. La seva fortalesa i determinació han estat destacades per tots els qui l'envolten, fins i tot pel rei Carles III.