Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bustamante disfressat de Marifé de Triana a 'Tu cara me suena' i una foto seva a 'MasterChef'

'Tu cara me suena' disfressa David Bustamante de dona i la seva reacció és impagable

David Bustamante ha sorprès els seus companys de 'Tu cara me suena' amb una interpretació històrica

El programa d'imitacions per excel·lència, Tu cara me suena, ha tornat a fer de les seves en la seva última emissió de divendres, 7 de juny. En aquesta ocasió, la sorpresa va arribar de la mà de David Bustamante, que es va atrevir a una transformació èpica en encarnar la inigualable Marifé de Triana. El cantant, conegut per la seva versatilitat i el seu talent, es va llançar al desafiament de vestir-se de dona i la seva reacció va ser senzillament impagable.

A cada emissió de Tu cara me suena, els espectadors esperen ansiosos les sorpreses i les transformacions dels concursants. Divendres passat no va ser l'excepció i l'actuació de David Bustamante com a Marifé de Triana es va convertir en un dels moments més destacats de la nit. L'expectació estava al punt més alt quan el cantant va aparèixer a l'escenari, caracteritzat com la famosa cantant espanyola de copla.

David Bustamante disfressat de Marifé de Triana a 'Tu cara me suena'
David Bustamante actuant a 'Tu cara me suena' | Tu Cara Me Suena

Amb un gran sentit de l'humor i una actitud desenfadada, David Bustamante va assumir el repte d'encarnar Marifé de Triana. Abans de la seva actuació, durant una entrevista prèvia, l'exconcursant d'Operación Triunfo va revelar alguns detalls sobre la seva transformació. "Fins les inglès brasileres m'he fet", va dir fent broma Bustamante, mostrant la seva disposició per entregar-se per complet al personatge.

Lolita Flores es rendeix davant David Bustamante

Però si hi va haver algú que no va poder contenir el riure davant l'aparició de David Bustamante com a Marifé de Triana, aquesta va ser Lolita Flores, membre del jurat. Segons va revelar el presentador Manel Fuentes durant l'entrevista prèvia, Lolita va protagonitzar un atac de riure sense precedents en veure la transformació del cantant. La seva reacció va ser tan genuïna i contagiosa que no va poder evitar esdevenir el centre d'atenció de la nit.

Com s'esperava, l'actuació de David Bustamante com a Marifé de Triana no va passar desapercebuda a les xarxes socials. Els seguidors del programa van compartir mems, comentaris i reaccions a temps real, celebrant la valentia i l'humor del cantant. A més, el hashtag #DavidBustamante es va convertir en tema del moment a Twitter, demostrant una vegada més l'impacte del programa a l'audiència.

Captura de Lolita enfadada com a jurat de Tu cara me suena
Lolita Flores ha aplaudit el seu company | Atresmedia

Des de la seva estrena fa més de 12 anys, Tu cara me suena ha sabut mantenir-se com un dels programes més reeixits i estimats pel públic espanyol. La seva fórmula d'imitacions, música en directe i entreteniment pur continua conquerint cors setmana rere setmana. I l'última actuació de David Bustamante com a Marifé de Triana és només un exemple més de la màgia que es viu a cada gala.

Queda clar que Tu cara me suena continua sent el referent indiscutible de la televisió espanyola. David Bustamante ha contribuït una vegada més a engrandir el seu llegat amb una actuació memorable que quedarà gravada a la memòria de tots els espectadors.