Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño i Kiko Hernández, on apareixen tots dos amb rostre d'enuig al plató de 'Ni que fuéramos Shhh'

La discussió de Kiko Hernández i María Patiño que posa en perill allò que més estimen

Kiko Hernández i María Patiño protagonitzen una discussió a 'Ni que fuéramos shhh' que amenaça la seva amistat

En el programa Ni que fuéramos shhh del passat dimarts va tenir lloc un moment força tens entre Kiko Hernández i María Patiño. Un cop més, el tema que va generar polèmica va ser la comentada entrevista de Marta Riesco.

La relació entre la presentadora i el col·laborador mai no ha estat tan pròxima com ho és ara. Ja fa molts anys que comparteixen una bonica amistat, però l'enllaç no ha estat mai tan íntim com en l'actualitat.

I això que hi ha hagut situacions que han fet sorgir molts dubtes sobre si es porten bé o de malament. Quan Kiko es va casar, ara fa uns mesos, María Patiño no va estar present a l'enllaç. Un gest que va derivar una multitud d'especulacions sobre la seva veritable relació.

Tot i això, sembla que tot ha pogut canviar amb l'estrena de Ni que fuéramos shhh. En un primer moment, Kiko no tenia pensat formar part del programa, però fa uns dies es va estrenar com a col·laborador. En tot aquest temps hem pogut veure que la relació entre ells ha canviat, fins al punt que ara són inseparables.

L'enfrontament entre Kiko Hernández i María Patiño que amenaça la seva amistat

Malgrat tot, en el programa de dimarts passat van tenir una discussió que va fer saltar totes les alarmes. Després d'aquell moment, diverses persones s'han preguntat si és possible que els dos no tinguin tan bona relación com volen fer creure.

Tot va començar amb un debat que va sorgir arran d'unes declaracions de Marta Riesco. La jove va reconèixer que tenia bona relació amb Rocío Flores, unes paraules que va pronunciar ja fa més d'un any i mig.

Tots els tertulians van arribar a la conclusió que aquestes declaracions no eren certes. Ara bé, Kiko Hernández va defensar que, en aquell moment, havia de dir això perquè "estava molt enamorada d'Antonio David".

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández discuteix amb María Patiño a 'Ni que fuéramos shhh' | Canal Quickie, TEN TV

Aquesta opinió no va agradar gens a María Patiño. La presentadora va opinar que no cal forçar les paraules, com creu que va fer Marta Riesco en el seu moment. De fet, va assegurar que ella mateixa està "enamorada" i no actuaria així en una situació similar.

Just després, la presentadora va elevar el to per assegurar que "ningú d'aquesta taula" no ho faria en un context similar. A més, va fer una escenificació de les declaracions de Marta Riesco amb un to de burla.

Kiko va continuar mantenint la seva postura, argumentant que està intentant entendre-la. Que en aquell moment estava in love amb Antonio David, motiu pel qual va escollir no parlar malament de la seva filla.

El col·laborador va comentar que "part de la ruptura ha estat per culpa de la filla", com Riesco mateixa va revelar en una entrevista recent. Tot i això, Kiko va assegurar que "tot i això no en va parlar malament".

Immediatament després María Patiño va esclatar. "Si us plau, Kiko, està explicant el mateix que va explicar Rocío", va dir. La presentadora va voler deixar clar que el paper dels fills mai no pot interferir en la ruptura de la relació dels pares.

Captura de María Patiño a 'Ni que anéssim'
María Patiño s'enfada amb Kiko Hernández per defensar Marta Riesco | Canal Quickie

Una exposició d'allò més tensa, ja que va donar diversos cops forts amb el palmell de la mà sobre la taula del plató. Un gest amb la intenció de sentenciar el que estava explicant.

Davant d'això, Kiko Hernández es va quedar una mica confós. Volia intervenir, però va acabar reculant. "És que no vull parlar, perquè després passa el que passa", va manifestar.

Aquestes paraules van deixar molts dubtes sobre allò que es referia. És una obvietat que no volia empitjorar les coses, motiu pel qual va decidir guardar silenci. En definitiva, una situació incòmoda, que no fa res més que empitjorar la imatge sobre l'amistat que, suposadament, es professen.