Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de José Luis Gil amb cara seriosa i, de fons, una imatge promocional de 'La que se avecina'

'La que se avecina' pren una decisió definitiva amb José Luis Gil en la nova temporada

Els creadors de 'La que se avecina' ja saben què passarà amb José Luis Gil i amb el seu personatge, Enrique Pastor

La que se avecina és una de les sèries més longeves i amb més fans al nostre país. Aquest èxit és degut, en gran mesura, a l'elenc d'intèrprets que donen vida als personatges tan peculiars de l'edifici que exerceix d'escenari. Intèrprets entre els que ha estat durant moltes temporades José Luis Gil, donant vida a Enrique Pastor.

Els productors de la sèrie tenien en ell un dels seus protagonistes indiscutibles, si bé tot va canviar dràsticament el 2021. El saragossà va patir un ictus i, des de llavors, s'està recuperant a casa. Però els espectadors l'estimen tant que estan constantment esperant que es reincorpori.

Tant és així que ara, quan s'han reiniciat les gravacions de La que se avecina, han tornat a sorgir preguntes sobre el futur de José Luis Gil. Però, per desgràcia, els creadors de la comèdia tenen clar que el seu retorn no es produirà.

La que se avecina no comptarà amb José Luis Gil en la pròxima temporada

Ara mateix, La que se avecina està gravant la temporada número 15. I aquesta notícia ha fet que els seus seguidors hagin tornat a preguntar-se si, finalment, José Luis Gil tornarà a actuar. I és que són molts els que troben a faltar el seu singular personatge.

José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlo en una escena de 'La que se avecina'
A 'La que se avecina' José Luis Gil interpreta a Enrique Pastor | Mediaset

La resposta és clara: no, no hi serà. Els creadors de la sèrie de Telecinco han hagut de començar el rodatge sense ell, perquè les seqüeles de l'ictus el mantenen apartat de la feina. L'aragonès continua recuperant-se, però de moment no hi ha esperances que pugui tornar a actuar aviat.

Les últimes informacions que es tenen de José Luis Gil és que ha anat millorant i aconseguint èxits importants. Entre ells, sortir a gaudir d'una obra de teatre d'una amiga. Tot i això, ha de continuar amb la seva rehabilitació i centrar-se en la seva recuperació.

Els directors de La que se avecina, no obstant això, tenen una enorme estima per a Gil i al seu personatge, igual que el públic. Per aquest motiu, s'ha sabut que en la futura temporada se li farà un recordatori especial. Enrique Pastor serà recordat en escenes puntuals perquè, encara que ara no pugui treballar, forma part de la gran família que és aquesta comèdia.

Foto de diversos actors que han format part de l'elenc de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'
José Luis Gil seguirà sense aparèixer a 'La que se avecina', però rebrà petits homenatge | Atresmedia

La que se avecina: les últimes notícies

Més enllà del futur de José Luis Gil, la veritat és que La que se avecina podria estar afrontant la seva última temporada. El contracte amb Telecinco i Amazon Prime està a punt d'acabar-se i, segons s'ha filtrat, sembla que no arriben a un acord per renovar la ficció. El motiu estaria relacionat amb els diners, perquè Mediaset no està disposada a augmentar el pressupost dedicat a la sèrie.

De la mateixa manera, s'ha sabut que als nous episodis hi haurà noves incorporacions. D'una banda, María Adánez, que torna per interpretar novament l'advocada Rebeca Ortiz. D'altra banda, Anna Allen, coneguda per la seva feina a Cuéntame, que se suma al veïnat.

Per si no n'hi hagués prou, s'ha sabut que La que se avecina ha rebut una boníssima notícia aquesta setmana. I és que la sèrie espanyola comptarà amb el seu propi remake a Portugal.

El país lusità ha decidit fer la seva versió d'aquesta ficció sota el títol Els veïns. Això sí, introduirà alguns canvis importants respecte de l'original. Entre ells, el més significatiu serà la durada de cada capítol: només 30 minuts.