Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos amb Nagore Robles en primer pla mirant a càmera, una imatge d'Olga Moreno i una altra imatge circular d'una captura desenfocada de la reacció de Nagore

La cara de Nagore Robles en saber la gran notícia sobre Olga Moreno: ho diu tot

Polèmica pel gest de Nagore Robles en assabentar-se que Olga Moreno és concursant de 'Supervivientes: All Stars'

Dimarts passat a Supervivientes:Tierra de Nadie va ser anunciada la participació d'Olga Moreno en un nou programa de Telecinco: Supervivientes: All Stars. Es tracta d'una edició especial del concurs, que comptarà amb els guanyadors de les etapes anteriors.

La realitat és que aquest programa no era cap misteri perquè, encara que el nom va ser anunciat de forma oficial fa uns dies, ja hi havia rumors de tota mena des de feia temps. Tot i això, que Olga es converteixi en participant no va agradar a tothom, perquè la televisiva va acabar molt malament després del seu pas pel programa l'any 2021, si bé va acabar guanyant.

La seva victòria va ser qüestionada en diverses ocasions al llarg del concurs. Se sospitava que la direcció del programa podria haver estat donant-li un tracte de favor respecte de la resta. De fet, hi va haver denúncies d'irregularitats pel sistema de votació fins i tot d'alguns concursants.

El gest de Nagore Robles després de l'entrada d'Olga Moreno al plató de Supervivientes

Durant l'emissió de Tierra de Nadie Carlos Sobera va anunciar l'entrada d'Olga Moreno per agafar la torxa que la convertiria en concursant de Supervivientes: All Stars. Tot i això, la seva aparició no va tenir l'acceptació que esperava Mediaset.

Molts dels col·laboradors estaven totalment descol·locats amb la notícia. El grau d'estupefacció era tan gran, que els televidents van poder observar alguns gestos de sorpresa i desaprovació.

Captura d'Olga Moreno entrant al plató de Supervivientes
La participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes: All Stars' no va agradar gens a Nagore Robles | Mediaset

Un dels gestos més cridaners el va protagonitzar Nagore Robles. La col·laboradora va torçar la cara quan el presentador va donar entrada a Olga, definint-la com la justa guanyadora de la seva edició.

Tot i això, Nagore no era l'única reticent a la presència d'Olga Moreno. Altres col·laboradors també la van acompanyar, en quedar-se paralitzats en el moment que tothom aplaudia la seva entrada.

https://twitter.com/soofrito/status/1798140948234620975

Una enemistat que ve de lluny

La poca sintonia entre Nagore i Olga ve de lluny, concretament des de l'estrena del documental de Rocío Carrasco. L'exparella d'Antonio David Flores va fer unes declaracions que no van agradar res a la filla de Rocío Jurado. Unes paraules per les quals va acabar als tribunals, encara que sense èxit.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient i un emoji d'explosió al costat
Molts espectadors no perdonen a Olga Moreno el seu suport a Antonio David i els atacs a Rociíto | GTRES, Europa Press, catalunyadiari.com

Des d'aleshores, la relació entre Olga i Rociíto ha estat força dolenta. Per la seva banda, Nagore Robles és íntima amiga de Rocío Carrasco, motiu pel qual, per recolzar la seva amiga, no vol ni parlar sobre Moreno.

Hi havia dubtes sobre si aquests gestos de desaprovació s'havien vist bé en pantalla, ja que podrien ser objecte de crítiques. Tot i això, ha estat tot el contrari. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris a favor de Nagore, perquè consideraven que havia representat molts seguidors del programa.

Amb tot, com és habitual en aquests casos, és un tema que genera cert debat. Al contrari del que ja hem esmentat, hi ha hagut persones que han donat suport a Olga Moreno de forma contundent. I aquestes persones han condemnat l'actitud que han tingut alguns col·laboradors, com és el cas de Robles.

Tot i això, la realitat és que hi ha hagut una infinitat de retrets cap a Telecinco. Les xarxes socials han esclatat en conèixer la decisió de la direcció de Supervivientes.

Més maldecaps per a Olga Moreno

Olga Moreno no només haurà de fer front a aquests col·laboradors, sinó a concursants com Sofía Suescun. Amb ella també té una relació força complicada des de fa uns quants anys i haurà de fer-hi front a la seva estada a l'illa.

A banda, també haurà de tolerar la presència de Jorge Javier Vázquez, el presentador del programa. Recordem que la sevillana també va tenir les seves polèmiques amb el català. De fet, fa dos anys no va voler acudir a entregar el xec al guanyador per no coincidir en el plató.

En definitiva, la participació d'Olga Moreno a Supervivientes: All Stars ja està portant cua. I això que el programa encara no ha començat. Definitivament, ens esperen moments intensos quan el concurs comenci.