Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Anabel Pantoja amb una imatge de la seva mare Merchi

Merchi, mare d'Anabel Pantoja, confirma per error el sexe del nadó que espera

Merchi, mare d'Anabel Pantoja, confirma per error el sexe del nadó que espera la seva filla amb David Rodríguez

Ni que fuéramos ha donat una gran exclusiva aquesta tarda sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja. Després d'intentar per tots els mitjans saber el sexe del nen, sembla que una petita distracció s'ha convertit en la pista clau.

"Ha arribat el moment de saber el sexe del nadó d'Anabel Pantoja", ha anunciat María Patiño pujada a l'altell.

Una notícia que la seva mare, la mateixa Merchi, confirmava per error. La mare d'Anabel Pantoja, que estava molt nerviosa davant de les preguntes dels reporters, parlava del seu net, en referència al sexe del futur fill d'Anabel Pantoja.

Captura de Merchi, mare d'Anabel Pantoja, parlant sobre el seu nét
Merchi, mare d'Anabel Pantoja, confirma el sexe del net per error | Canal Quickie, TEN TV

D'aquesta manera, tot sembla indicar que es tracta d'un nen, encara que Anabel i la seva parella, David Rodríguez, no ho Revelaran fins al juliol que ve.

Serà llavors quan la feliç parella anunciï oficialment, i en una festa privada envoltada dels seus éssers estimats, si esperen un nen o nena.

"La notícia és el net", els deia molt emocionada. És a dir, que els nervis li poden haver jugat una mala passada a la futura àvia.

I és que Merchi ha estat sempre el gran suport de la seva filla, Anabel Pantoja, a qui ha acompanyat en els bons i els mals moments.

Muntatge de fotos d'Anabel Pantoja embarassada i, de fons, una imatge de roba de nadó de color rosa i blau
Anabel Pantoja, embarassada de quatre mesos | Instagram, @anabelpantoja00, Atlasstudio, catalunyadiari.com

Merchi, mare d'Anabel Pantoja, confirma el sexe del nadó que espera

Era aquesta mateixa setmana quan la notícia saltava a la llum. I és que després d'haver patit un avortament aquest octubre passat, Pantoja ha pogut complir el seu somni de convertir-se en mare.

"Estàvem buscant el nadó fa temps. L'any passat, a l'octubre, em vaig quedar embarassada però no vaig poder seguir endavant, va ser de molt poc temps. Va ser un pal", compartia a Lecturas.

Una petita vida, que segons ella mateixa assegura, era molt desitjada. "Estic de quatre mesos, ja hem passat els mesos de seguretat, tenia por", confessa a la seva entrevista.

Tot i això, ara que ja el doctor els ha confirmat que tot està perfecte, Anabel es mostra "molt més tranquil·la".

Captura de María Patiño donant una exclusiva a 'Ni que fuéramos'
María Patiño dona l'exclusiva sobre Anabel Pantoja | Canal Quickie, TEN TV

I fins i tot, tal com ha explicat, hi ha moments en què se li oblida que està embarassada.

"Estic fent una vida normal, em poso a carregar maletes a l'avió. Al principi t'espantes i no vols il·lusionar-te per si no surt bé".

També el futur pare, David, s'ha mostrat molt il·lusionat per aquesta gran notícia que els canviarà la vida. "Estic molt feliç, com ha de ser. Això sempre és bo", confessava davant dels mitjans.

De la mateixa manera, ell assegura que no té cap preferència sobre el sexe del nadó. "M'encanta el que vingui", sostenia amb un somriure.